Beskrivning

NY produkt direkt från leverantören!

Exploderar av frustration
Den mikroskopiska världen är alltid upptagen och livlig. Inte bara behöver forskare snabbt rapportera alla fynd de upptäcker, utan de måste göra det snabbare än sina rivaliserande kollegor! Det är okej att ha fel. Bli bara inte fångad! Zogen är ett partyspel fullt av fart som alla kan njuta av. Allt du behöver göra är att snabbt söka i din hand efter rätt kort, ropa namnet högt och spela kortet snabbare än någon annan. Detta kan tyckas lätt, men att vara den snabbaste forskaren är lättare sagt än gjort. Zogens enkla regler gör detta till ett spel som alla, från små barn till vuxna, kan njuta av.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584185480

Visningar 152

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Zogen för 2-6 spelare Snabbt Från 6+

Pris

149 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 931 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?