Beskrivning

Louis Cane - Etsning

Mått: 57x70 cm
Skick: Signerad, numrerad 3/15, daterad 1986
Teknik: Etsning

Om konstverket
Denna etsning av Louis Cane är en ekivok och erotisk skildring. Verket är signerat och numrerat, vilket gör det till en exklusiv del av en mycket begränsad serie. Med sin djärva teknik och uttrycksfulla motiv, är detta en konversationsskapande del som kommer att tillföra ett unikt inslag i varje konstsamling.

Om konstnären
Född 1943 i Beaulieu sur Mer, Frankrike, Louis Cane är en mångsidig konstnär som har arbetat som målare, skulptör och möbeldesigner. Han studerade vid National School of Decorative Arts i Nice följt av Superior School of Decorative Arts i Paris, där han tog examen i Inredningsarkitektur.

Cane var en del av den banbrytande Supports/Surfaces-rörelsen i Frankrike under åren 1969 till 1972 och fokuserade ursprungligen på konceptet med att dekonstruera duken. Hans arbete har genomgått flera förändringar över tid, från abstrakt konst till figuration och skulptur. Cane är välrepresenterad i en rad offentliga samlingar, inklusive Centre Pompidou och Musée d’Art moderne et d’Art contemporain de Nice.

Anmärkningar

  • Denna etsning är en del av en mycket begränsad upplaga, vilket förhöjer dess värde och samlarintresse.
  • Signatur och numrering ger en extra garanti för autenticitet och kvalitet.

Ett utmärkt tillägg för de som uppskattar konst som utmanar och engagerar, Louis Canes etsning är ett verk som fängslar och provocerar.

Objektnr 609 551 604

Visningar 810

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Louis Cane, Etsning. Signerad, numrerad 3/15. Daterad 1986. 57x70 cm

Pris

4 750 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också