Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

28-tums vinylskärplotter med bred skärbredd, utmärkt prestanda och bred pappersmatning.

Denna 28-tums professionella vinylskärplotter har en lättanvänd och flexibel design som låter dig klippa anpassade etiketter och skyltar. Justera hastighet och intensitet med en knapptryckning. Lämplig för reklamfält, olika skyltar, arkitektoniska strukturritningar eller linjeritningar, bildekoration, glasfält, hantverk, värmeöverföringshjälpmedel, inredning, etikettproduktion, bilskönhetsindustri, kläddesign, etc.

-hög kvalitet

-Hög precision drift

- Dubbelt rullsystem

-Utmärkt kompatibilitet

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- Exakt skärning,
En linjalskena är integrerad för enkel mätning, och de 3 vinylskärbladen kan justeras för att skära vinyl i olika tjocklekar. Du kan till och med fästa den medföljande Biro-pennenheten för att skissa på dina mönster innan du skär.

-Perfekt skärinriktning,
Det bakre justerbara tryckhjulet med dubbelfjäder, räfflade stång i aluminium, högprecisionstryckhjul och skalmärke är integrerade för att göra det lättare att skära vinylmaterial av olika tjocklekar. Se dessutom till att skärplottern matar papperet smidigt utan att det fastnar.

-Digital LCD-skärm,
Vinylskäraren är inbäddad med en bakgrundsbelyst display, vilket ytterligare förbättrar klarheten och ljusstyrkan. Utrustad med en intuitiv digital panel för övervakning av skärkvaliteten hela tiden. Den har en maximal skärhastighet på 800 mm/s och en skärkraft på 500 g.

-USB och COM-gränssnitt,
Anslut vinylplottern via två tillgängliga portar (COM och USB). Den medföljande programvaran SignMaster är kompatibel med Windows XP/VISTA/7/8/10. Inte kompatibel med Mac-system.

-Smidigt golvstativ,
Denna pappersskärare levereras med ett kraftigt golvstativ av metallplåt med fyra rullar för att hålla papperet stabilt. Tillåter användare att bära den enkelt och utan ansträngning. Det förbättrade utseendet är mer estetiskt tilltalande.

-Brett utbud av applikationer,
Vinylskäraren skär en mängd olika material felfritt, vilket ger skäraren överlägsen kontroll när du skapar vackra logotyper, former och bokstäver. Därför används vinylskrivare i stor utsträckning inom många områden och kan användas i reklamgravyr, termiska överföringsbokstäver, etc.

Produktspecifikationer:

Maximal papperslängd: 28,3 tum/720 mm

Maximal klippbredd: 24,8 tum/630 mm

Verktygstryck: 10 - 500 g

Skärhastighet: 10-800 mm/sekund

Minne: 128K - 2M

Repeterbarhet: 0,0004 tum/0,01 mm

Produktmått: 37,4 x 20,4 x 41,7 tum/95 x 52 x 106 cm

Nettovikt: 29,8 lbs/13,5 kg

Paket innehåll:

1 x 28 tums vinylskärplotter

1 x SignMaster programvara

1 x bladhållare

3 x blad

1 x pennhållare

3 x kablar (USB/seriell/strömkabel)

1 x USB-minne

1 x bruksanvisning

1 x golvstativsats

Funktioner och detaljer:

-HÖG KVALITET: Denna utmärkta vinylskärmaskin har en förtjockad kropp av högkvalitativt aluminiummaterial med en kraftfull stegmotor. Maximal pappersmatning: 26 tum/720 mm; Maximal skärbredd: 24,8 tum/630 mm.

- Högprecisionsdrift: LCD-panelen har tydliga avläsningar och knappar för enkel tryck- och hastighetsjustering. Justerbart skärtryck: 10 - 500 g skärhastighet: 10-800 mm/sek. knivnoggrannhet: 0,0004 tum/0,01 mm.

-Dubbelvalssystem: Aluminiumrullleden fungerar smidigt och den dubbla fjädertryckrullen rostar inte eller fastnar, vilket säkerställer en stabil skärprocess, minskar värmen som genereras av friktion och har hög transmissionseffektivitet.

-Utmärkt kompatibilitet: Utrustad med COM- och USB-gränssnitt, vilket ger fler valmöjligheter. Språk som stöds: DM/PL, HP/GL System: Pentium-processorbaserad PC eller Windows XP/Vista/7/8/10. Inte kompatibel med Mac-system.

-Brett utbud av applikationer: Denna maskin kan skära olika material som värmeöverföringsvinyl, papper, kraftpapper, kartong och målarmasker. Används ofta i reklam, dekoration, DIY, etikett och logotyp.

Objektnr 630497167

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

28-tums golvstående professionell vinylskärplotter med USB- och COM-gränssnitt

Pris

4 295 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

177 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också