Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

Lenovo ThinkPad X1 Carbon i mycket fint skick.

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. Vill du ha Windows 11 istället? Inga problem! Efter ditt köp kan vi kostnadsfritt installera Windows 11 åt dig. Kontakta oss efter köp för att ordna detta. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår original laddare och nätdel i paketet.

Processor: Intel Core i7-7500U 2.7Ghz Turbo 3.5Ghz
Ram: 16GB DDR4 RAM
Lagring: 256GB M2 SSD lagring
Grafik: Intel® HD Graphics 620
OS: Windows 10 Pro Svenska med äkta licens
Skärm: 14" FHD IPS 1920x1080
Tangentbord: Svenska, Bakbelyst.

Produkten omfattas av 30 dagars garanti!

---

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen5
Nya X1 Carbon har kolfiberförstärkt chassi och är precis lika tålig som föregångaren. Den har dessutom mindre format och är vår lättaste och tunnaste X1 Carbon någonsin. Ändå är den packad med mer kraft än någonsin: Windows 10 Pro, sjunde generationens Intel® Core™-processorer, blixtsnabb Thunderbolt 3 och 14-tums FHD-bildskärm.

Vänj dig vid att kolla väskan.
Nya X1 Carbon är vår minsta och tunnaste Ultrabook™ hittills, med bara 1,13 kg och 15,95 mm höjd i nerfällt läge. Så kanske måste du se efter i väskan en extra gång att den verkligen är med.

Bärbarhet utan kompromisser.
Med tio procents mindre format än tidigare generationer är nya X1 Carbon enklare att hålla, bära och ta med dig överallt. Det bästa av allt? Vi har packat in ännu större processorkraft, mer minne och mer lagringsutrymme för alla dina företagsbehov. Dessutom har vi lyckats behålla 14-tums bildskärmen. Det kan man kalla innovation.

Skyddad hela dagen.
Med kolfiberförstärkt chassi i fyra lager och skyddsbur i magnesiumlegering för extra styrka är nya X1 Carbon designad för att klara allt den utsätts för. Denna bärbara dator har testats enligt tolv specifikationer i militärklass och fler än 200 hållbarhetskontroller och tål allt från utspilld dryck till fall och stötar. X1 Carbon klarar både dagarna på jobbet och dagarna på språng.

Uppkopplad även när du inte är det.
Även när det saknas Wi-Fi-anslutning har nya X1 Carbon tillgång till LTE-A (4G) – så att du alltid kan koppla upp dig och komma åt alla dina data och appar i molnet (tillval).

Från 0 till 80 på 60.
ThinkPad X1 Carbon levererar upp till 15,5 timmars batteritid. Och om batteriet börjar ta slut ger snabbladdningsfunktionen 80 % kapacitet på bara en timme. Så medan du äter lunch eller tar en paus kan du enkelt ladda batteriet för mer än tolv timmar.

Dundrande prestanda.
ThinkPad X1 Carbon bygger på Intel® Thunderbolt™ 3 – tekniken som ger dig blixtsnabb Thunderbolt till USB-C på upp till 40 Gbit/s. Anslut en kabel från USB-C-porten till en Thunderbolt 3-förberedd enhet och få fyra gånger så mycket databandbredd och dubbelt så mycket videobandbredd som med andra typer av portar, plus strömförsörjning. Du får alltså både Thunderbolt, USB-C och DisplayPort. Du kan dessutom ansluta upp till två 4K-bildskärmar via Thunderbolt-dockningsstationen.

Hjulet är uppfunnet en gång för alla.
Lenovo har levererat fler än hundra miljoner ThinkPad, alla med vårt prisvärda och ergonomiska tangentbord med hög precision. X1 Carbon bjuder på samma legendariska interaktion som IT-proffs och slutanvändare har kommit att älska och förvänta sig av ThinkPad – hela dagen, varje dag.

Alltid skyddad. Och vi menar ALLTID.
ThinkPad X1 Carbon levereras med en global garanti som standard. Det betyder att du kan få hjälp i 160 länder. Vi arbetar i hela världen, och det kan ditt företag också göra.

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektsnr 628271572

Visningar 154

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lenovo ThinkPad X1 Carbon (Gen5) 14" FHD IPS Core i7-7500U 16GB 256GB (Garanti)

Pris

3 999 kr
Annonsen är avslutad

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 274 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?