Beskrivning

BRIV PARACHUTE HAMMOCK (Ny produkt 2022)

Hängmatta i fallskärmsväv med integrerat insektsnät och komplett upphängningskit. Tillverkad i silke/nylon som anpassar sig efter din kropp.

Wildlife Hammock är inte bara bekväm att ligga i, utan även lätt att bära med sig och montera upp och ned, då den kommer med ett integrerat fastsytt insektsnät med längsgående dragkedjeöppning och upphängningslinor så att myggnätet hänger luftigt. Myggnät till hängmattan håller knott och andra störande, stickande och bitande insekter borta.

Fallskärmstyget är både starkt och mycket bekvämt, och har en utmärkt kombination av elasticitet och andningsförmåga. Materialet är motståndskraftigt mot mögel och röta, vilket gör den lämplig för att ta med på längre resor. Briv Wildlife Hammock är smidig att sätta upp såväl som att ta hand om, då den är snabbtorkande och går att maskintvätta i 30 ° C.

Wildlife Hammock är packad i en påse (vilken används för förvaring när hängmattan är uppspänd). Hängmattan kan enkelt tas med på resan, tågluffen, camping eller vandringen. Kraftiga upphängningsrep och stålkarbinhakar medföljer för upphängning. En perfekt hängmatta om man vill njuta lite extra av friluftslivet genom att vila eller sova ute, eller bara vill ha en skön stund ute i trädgården.

Detta ingår:

Hängmatta med integrerat svart insektsnät

2 st Upphängningslinor till insektsnät

2 st pphängningsrep

2 st stålkarbiner

Specifikation:

  • Material: fallskärmsväv (silke/nylon)

  • Mått hängmatta: 260 x 140 cm

  • Packmått: 17 x 16 x +10 cm

  • Vikt (inklusive upphängningsrep och karbiner): 966 gram

  • Integrerat svart insektsnät med längsgående dragkedjeöppning

  • Ingår: 2 upphängningsrep, 2 stålkarbiner, 2 upphängningslinor till insektsnät

  • Väv som har högt motstånd mot mögel och röta

  • Väven som har en utmärkt kombination av elasticitet och andningsförmåga


( hammock med integrerat insektsnät , hammock med integrerat myggnät , hammock med insektsnät , hammock myggnät , hammock insektsnät , parachute hammock , travel hammock , hammock med upphängningskit , eno hammock , ticket to the moon hammock , exped hammock , cocoon hammock , sea to summit hammock )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 563726079

Visningar 2 736

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

hängmatta med myggnät, BRIV WILDLIFE HAMMOCK

Pris

490 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?