Beskrivning

TICKET TO THE MOON MOONTARP

Rek butikspris: 1500 kr

Art nr: TMTARP

Färg: Dark green

Ticket To The Moon har sitt ursprung på Bali där de har hållit till sedan 1996. De är den ursprungliga tillverkaren av campinghängmattor och ligger alltid i framkant med att hålla god kvalitet och bra känsla för drömmare över hela världen.Ticket To The Moon strävar efter att leverera de bästa produkterna i sin nisch varför produkterna testas under extrema förhållanden och går igenom strikta kvalitetskontroller innan de lämnar fabriken.

Ticket To The Moons klassiska storssäljande tarp är lätt, packbart och enkelt att sätta upp.

Oavsett om solen steker på eller om regnet vräker ner får du ett suveränt skydd med MoonTarp och kan snabbt komma i skydd. Du spänner enkelt upp den med de medföljande linorna som har 8 förstärkta fästpunkter samt två medföljande ultralätta aluminiumpinnar för markfästning.

Moontarp är en lätt tarp från Ticket To The Moon som utvecklats specifikt för att användas som ett skydd över din hammock, men som med fördel lika väl användas som ett vanligt tarp för friluftsbruk, då det har riktigt bra ratio mellan vikt/packbarhet och hållbarhet. Det slitstarka materialet är vattentätt och ripstop-väven gör det mycket rivtåligt. MoonTarp rullas ihop och packas enkelt ner i den signifikant månformade förvaringpåsen.

Material: 210T vattentät ripstop nylon polyester med PU coating

Specifikation:

  • 4 stormlinor och två tältpinnar ingår

  • 10 års garanti

  • Passar alla Ticket To The Moons hammockar förutom Mammock

  • Mått uppsatt: 2,48 m x 2,48 m

  • Packmått: 28 x 13 cm

  • 660 gram

  • 8 fästpunkter


sökord: tarp hängmatta , tarp ticket to the moon , tarp hängmatta hennessy , tarp hängmatta sea to summit, tarp exped , tarp hängmatta eno

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599679798

Visningar 478

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TICKET TO THE MOON MOONTARP, tarp hammock, tarp hängmatta Ticket to the moon

Pris

1 290 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?