Beskrivning

HENNESSY HAMMOCK DOUBLE WIDE HEX RAINFLY 70D (Ny uppdaterad lättare version till 2021!)

Rek butikspris: 1200 kr

Färg: Bark ( mellanting mellan mörkt grön/ brun)

Artikel nr: P132

Hennessy Hammock är en ledande premiumtillverkare som specialiserat sig på hammocks i mycket hög kvalité för äventyrare som gillar att sova ute men som är trötta på att rötter, lutning och småsten stör sömnen vid traditionell tältning. Med en hängmatta kommer du bort från den hårda marken och får dessutom en sovplats som är lätt att bära med sig och som skyddar mot regn och vind. Hennessy har ett brett sortiment med hammocks i olika storlekar. Alla modeller finns i CLASSIC=ingång underifrån och ZIP=ingång från myggnätets dragkedjeöppning. Alla modeller inkluderar myggnät, regnskydd, fästlinor, packpåse och instruktioner.

Tåligt och lätt tarp i större storlek som ger bättre skydd.

Hennessy Hammock Double Wide Hex Fly är ett säkert regnskydd som passar till alla Hennessy Hammock hängmattor och skyddar dig riktigt bra från både vind och regn. Till 2021 har modellen uppdaterats och fått ett något tunnare väv med bibehållen prestanda. Det har gjort att vilket vikten minskats med ca 120 gram vilket även ger en bättre packbarhet.

Denna asymmetriska hex-tformade tarp ger dig gott skydd för väder både uppifrån och från sidan och det ryktas att man kan få plats 5-6 personer därunder. Med sina fyra fästpunkter i respektive hörn finns det många alternativ för hur du vill sträcka ut tarpen i sidled. Allt beror på hur du hänger upp den.

Beroende på väderprognos kan du välja om det viktigaste är vindskydd, regnskydd eller bara luftigt tak för till exempel matlagning. Du har två fästpunkter i mitten på kortsidan för att sträcka ut mellan träden eller för att knäppa på en ridgeline. (Tänk på att sträcka ordentligt.) Regnskyddet kan också användas som tak vid matlagning eller spännas upp som tak att sova under.

Starka polyestersnören kan knytas fast vid träd eller liknande som skydd mot starka vindar. Hex-tarpen följer med som standardmodell till Safari, men den här har en snyggare mer brunaktig grön färg som är samma som Hennessy Hammock Explorer Deluxe.

Specifikation:

  • Extra stor assymetrisk tarp

  • Vikt: 679 gram

  • Packad storlek : 9 x 22 cm

  • Mått: 365 x 305 cm

  • Material: 70D Polyeurethane Coated Polyester Rip-stop

  • Två fästpunkter i mitten på kortsidan

  • Fyra fästpunkter i respektive hörn

  • Samma regnskydd som Ingår i Hennessy Safari Deluxe

  • Passar alla Hennessy Hammocks

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599681411

Visningar 533

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

tarp hammock, tarp hängmatta, HENNESSY HAMMOCK DOUBLE WIDE HEX FLY 70D P132

Pris

1 090 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?