Beskrivning

TICKET TO THE MOON 22 kN CARBINER

Art nr: TMHS24

Färg: Dark green

Ticket To The Moon har sitt ursprung på Bali där de har hållit till sedan 1996. De är den ursprungliga tillverkaren av campinghängmattor och ligger alltid i framkant med att hålla god kvalitet och bra känsla för drömmare över hela världen.Ticket To The Moon strävar efter att leverera de bästa produkterna i sin nisch varför produkterna testas under extrema förhållanden och går igenom strikta kvalitetskontroller innan de lämnar fabriken.

Skydd, förvaring och enkel upp/nedpackning av din hammock.

Hammock sleeve eller #snakeskin" är lösningen som träs på hämngmattan en gång för alla och sitter där för att enkelt dras över din hängmatta på några sekunder som ett ormskinnsliknande case när den ska packas ned eller skyddas mot uv-ljus på dagen.

Detta frånTicket To The Moon skyddsöverdrag skyddar från vindfång, smuts och UV-exponering. På några sekunder får du en smal ormliknande tub som du enkelt kan stoppa ner i hängmattans caset utan att karbinerna sliter på hängmattan, utan att hångmattan binder luft så att den blir onödigt svårpackad och veckar sig i onödan. Ett otroligt bra tillbehör som förenklar livet tycker vi.

Hammock Sleeve, eller "snakeskin till hängmatta" passar Single-, Double- och King Size-hammock.

SÅ HÄR ANVÄNDS DET:

Du trär över skyddet över hammocken innan den hängs upp genom att trä den över ena änden av hammocken. När hammocken sedan hänger upp kan du fortsätta dra skyddet över till andra sidan.

Specifikation:

  • Skyddar mot vind, smuts, UV-exponering
  • Passar Single-, Double- och King Size-Hammock
  • Mått: 290 x 6 cm
  • Vikt: 150 gram
  • Material: 100% nylon

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599993623

Visningar 383

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TICKET TO THE MOON HAMMOCK SLEEVE TMHS24, snakeskin hängmatta

Pris

190 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?