Beskrivning

TICKET TO THE MOON CONVERTIBLE BUGNET 360

Rek butikspris: 700 kr

Ticket To The Moon har sitt ursprung på Bali där de har hållit till sedan 1996. De är den ursprungliga tillverkaren av campinghängmattor och ligger alltid i framkant med att hålla god kvalitet och bra känsla för drömmare över hela världen.Ticket To The Moon strävar efter att leverera de bästa produkterna i sin nisch varför produkterna testas under extrema förhållanden och går igenom strikta kvalitetskontroller innan de lämnar fabriken.

Tekniskt insektsnät till hängmatta. Skyddar mot allt från knott till malariamygg.

Convertible Bugnet 360 är finmaskig och teknisk insektsnät från Ticket To The Moon som passar till de flest normala hängmattor och även kan skydda en del av dina utrustning, kläder etc som kan placeras under hängmattan. Hålls uppe med ingående rem och fästes runt hängmattan genom en dagskojustering så att det omsluter ändarna på ett säkert sätt.

Insäktsnätetet har en en vid öppning med blixtlås och en finmaskig vävnad på 200 hål per kvadratcentimeter som skyddar mot alla bitande insekter inklusive de allra minsta knotten, så att du kan använda din hängmatta 24 timmar om dygnet.

Ett myggnät till hängmatta är definitivt oumbärligt för dig som vill sova ute under de varma sommarmånaderna för att säkra en god nattsömn fri från mygg och knott, och är lika viktigt för resenärer och backpackers som sover eller vilar i hängmattan i tropiska klimat. Använd hemma i trädgården, ta med det till stugan, på vandringen, cykelsemestern eller den exotiska resan som skydd mot skorpioner, ormar och malariamygg. Nätet går lika bra att använda i nordiska förhållanden, som längre söderut i varmare breddgrader då det är testat i högriskzoner för malaria.

Myggnätet kommer levererad i ett signifikant halvmåneformat skyddscase så som de flesta av Ticket To The Moon produkter. Tillverkad på Bali med hänsyn till etiska och människorättsliga förhållanden.

Specifikation:

  • Storlek: 300 x 130c m

  • Vikt: 485 g

  • Material: 100% polyester

  • Kompatibel med alla hängmattor från Ticket To The Moon (förutom Mamock, Honey Moon, Full Moon och Perfect)

  • Myggnät som ger insektsfri sömn för backpackers

  • 200 hål/cm² stoppar de allra minsta insekterna

  • Får plats runt hängmattan

  • Dubbelt blixtlås och kardborreband-lås

  • Kommer i en komplett påse med nät, rep och en topphake för säker montering

  • Testat i högriskzoner för malaria

  • Tvättbart i 30 grader C

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599993615

Visningar 294

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TICKET TO THE MOON CONVERTIBLE BUGNET 360, insektsnät hängmatta

Pris

649 kr
Annonsen är avslutad

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?