Beskrivning

TICKET TO THE MOON KING SIZE HAMMOCK

Rek butikspris: 750 kr

Mått: 320 x 230 cm

(OBS! Rep för att fästa hängmattan runt träden är inte inkluderade. Dessa finns i flera olika utföranden. Vi rekommenderar generellt Ticket To The Moon Attachment Rope Pouch eller Ticket To The Moon Moon Straps Webbing, alternativt Cocoon Hammock Straps. De senare två harfleraförstärkta webbing-öglor att fäst karbiner i för att få perfekt sagg och slippa knutar som glider. Se våra övriga produkter för mer info.)

Ticket To The Moon har sitt ursprung på Bali där de har hållit till sedan 1996. De är den ursprungliga tillverkaren av campinghängmattor och ligger alltid i framkant med att hålla god kvalitet och bra känsla för drömmare över hela världen.Ticket To The Moon strävar efter att leverera de bästa produkterna i sin nisch varför produkterna testas under extrema förhållanden och går igenom strikta kvalitetskontroller innan de lämnar fabriken.

Hållbar, tålig och extra bred och rymlig hammock med hög komfort för 1-2 personer

King Size är precis som namnet antyder en extra bred Hammock från Ticket To The Moon som inte bara bekväm att ligga i, utan även lätt att bära med sig och montera upp och ned. Hammocken har samma fina väv som Ticket To The Moon Original och är perfekt hängmatta om man vill njuta lite extra av friluftslivet, eller bara vill ha en skön stund ute i trädgården. I King Size hängmatta ges bättre möjligheter att ligga bekvämt två stycken eller ligga tvärs över hängmattan och bre ut sig som man önskar, då den är hela 230 cm bred (i jämförelse med Ticket To The Moon Compact Hammock som är 155 cm bred och Ticket To The Moon Original som är 200 cm bred.)

Ticket To The Moon King Size är tillverkad i fallskärmsmaterial OEKO-TEX® (silke/nylon), som anpassar sig efter din kropp. Det här fallskärmstyget är både starkt och mycket bekvämt, en utmärkt kombination av elasticitet och andningsförmåga. Materialet är motståndskraftigt mot mögel och röta, vilket gör den lämplig för att ta med på längre resor. King Size Hammock är smidig att sätta upp såväl som att ta hand om, då den är snabbtorkande och går att maskintvätta i 30 ° C.

VÅRA REKOMMENDATIONER

Om man planerar att övernatta bör man strama åt hängmattan så att den är horisontell innan man lägger sig i den eftersom att alla hammocks + spännremmar i regel har ett visst mått av slack/stretch isig. Man ligger då närmast horisontellt med lagom "sagg" och inte för mycket med "banan" , vilket borgar för en bättre nattsömn. Det rekommenderas att alltid använda liggunderlag och om det är kallt även addera en underquilt. (/Eventuellt kan en tunn ryggsäck/kläder etc under liggunderlaget användas för att platta ut profilen lite i mitten hängmattan.)

Hammocken kommer levererad i ett signifikant halvmåneformat skyddscase som är integrerat i hammocken så som alla Ticket To The Moon hammocks. Tillverkad på Bali med hänsyn till etiska och människorättsliga förhållanden. Upphängskrokarna är av rostfritt stål medföljer.

Specifikation:

  • Rep att fästa i träden ingår EJ
  • Upphängskrokarna är av rostfritt stål medföljer.
  • Material: Fallskärmsväv nylon/silke - OEKO-TEX®
  • Snabbtorkande
  • 2 års garanti på material och tillverkningsfel
  • Klarar maskintvätt i 30°C
  • Tillverkad på Bali
  • Maxlast: 200 kg
  • Söm: Trippelsömmar (nylon)
  • Totalvikt: 700 gram
  • Förvaringsficka för tex mobil, vattenflaska på hammocken: ja
  • Längd: 320 cm
  • Bredd 230 cm
  • Packmått: ca (längd x bredd höjd): 420 x 120 x 130 cm

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599993622

Visningar 440

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TICKET TO THE MOON KING SIZE HAMMOCK

Pris

590 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?