Beskrivning

TICKET TO THE MOON FULLMOON HAMMOCK (Inklusive upphängningsrep + hammock sleeve)

Rek butikspris: 1200 kr

Mått: 320 x 230 cm

Detta ingår:
-Hängmatta
-Upphängningsrep + aluminiumkarbiner
-Hammock sleeve eller "snakeskin" - (packtub i samma väv som hängmattan)

Ticket To The Moon har sitt ursprung på Bali där de har hållit till sedan 1996. De är den ursprungliga tillverkaren av campinghängmattor och ligger alltid i framkant med att hålla god kvalitet och bra känsla för drömmare över hela världen.Ticket To The Moon strävar efter att leverera de bästa produkterna i sin nisch varför produkterna testas under extrema förhållanden och går igenom strikta kvalitetskontroller innan de lämnar fabriken.

Extra bred hammock för 1-2 personer i ett följsamt lite kraftigare och flexigare material för ökad komfort och rymd.

Full Moon Hammock från Ticket To The Moon är en aningen tjockare hängmatta än modellerna Original och Compact. Full Moon dessutom rymligare på bredden än andra modeller från Ticket To the Moon, vilket gör att du sitter mycket bekvämt i den på tvären med bättre ryggstöd än i smalare hängmattor samt att den rymmer två personer.

Modellen är komplett och har även en del extra features så som uppdaterade aluminiumkarbiner, upphängingsrep och en hammock sleeve eller så kallat ”snakeskin” - en smal tub i i samma väv som hängmattan som sitter på sidan och enkelt dras över hängmattan på någon sekund. Tuben ger bra förvaring och skydd av hängmattan samt len betydligt lättare nedpacketering i fodralet.

Materialet i Full Moon är fallskärmsmaterial OEKO-TEX® (silke/nylon). Det här fallskärmstyget är både starkt och mycket bekvämt, en utmärkt kombination av elasticitet och andningsförmåga. Det svala materialet har god andningsförmåga, vilket gör att temperaturskillnaderna minskar och skapar hög komfort och bekvämlighet även under varma sommarnätter.

Väves tjocklek ger även ett bra skydd mot insekter, samtidigt som den står emot röta och mögel. Perfekt hängmatta för lata dagar i trädgården eller att ta med sig när man är på resande fot och föredrar lite extra volym och vikt till förmån för komfort , rymd och hållbarhet. Materialet är motståndskraftigt mot mögel och röta, vilket gör den lämplig för att ta med på längre resor. Full Moon Hammock är smidig att sätta upp såväl som att ta hand om, då den är snabbtorkande och går att maskintvätta i 30 ° C.

VÅRA REKOMMENDATIONER

Om man planerar att övernatta bör man strama åt hängmattan så att den är horisontell innan man lägger sig i den eftersom att alla hammocks + spännremmar i regel har ett visst mått av slack/stretch isig. Man ligger då närmast horisontellt med lagom "sagg" och inte för mycket med "banan" , vilket borgar för en bättre nattsömn. Det rekommenderas att alltid använda liggunderlag och om det är kallt även addera en underquilt. (/Eventuellt kan en tunn ryggsäck/kläder etc under liggunderlaget användas för att platta ut profilen lite i mitten hängmattan.)

Hammocken kommer levererad i ett signifikant halvmåneformat skyddscase som är integrerat i hammocken så som alla Ticket To The Moon hammocks. Tillverkad på Bali med hänsyn till etiska och människorättsliga förhållanden.

Upphängskrokarna är av rostfritt stål medföljer.

Specifikation:

  • Komplett kit med upphängningsanordning
  • Upphängskarbiner i alumminium 10 KN ingår
  • Hammock sleeve / Snakeskin medföljer
  • Material: Fallskärmsväv nylon/silke - OEKO-TEX®
  • Aningen tjockare material än i tex modellerna Original och Compact
  • Snabbtorkande
  • 2 års garanti på material och tillverkningsfel
  • Klarar maskintvätt i 30°C
  • Tillverkad på Bali
  • Maxlast: 200 kg
  • Söm: Trippelsömmar (nylon)
  • Förvaringsficka för tex mobil, vattenflaska på hammocken: ja
  • Längd: 320 cm
  • Bredd 230 cm
  • Totalvikt inklusive upphängningsrep, snakeskin och karbiner: 1300 gram
  • Packmått: ca (längd x höjd x bredd): 420 x130 x 120 cm
(sökord: Ticket to the moon med upphängningsrep , hängmatta med upphängningskit Ticket to the moon ink suspension kit , hängmatta med remmar för träden )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 604230017

Visningar 237

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TICKET TO THE MOON FULLMOON HAMMOCK (Inklusive upphängningsrep + hammock sleeve)

Pris

1 090 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?