Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Längre, starkare och tyngre bepansrade än sina bröder, Nemesis Dreadknight skapades för att ta sig an makten från Större Daemoner och Daemonprinsar och förgöra dem totalt.

Dreadknight måste säkert vara bland de mest otroligt snygga modellerna i vårt sortiment. Den är enorm, med breda plattor av pansar, kolvar, nitar, som ekar en Dreadnought på många sätt men ändå är den helt unik – för fastspänd och ansluten i mitten av modellen är en Grey Knight. Den kommer inbakad i ikonografi och fascinerande detaljer, från plaketter med namn till renhetssigill och svärdssymboler. Inkluderat i lådan finns alternativ för en Nemesis Daemon-hammare, ett Nemesis-storsvärd, en tung förbränningsugn, en gatling psilencer och en tung psycannon, så att du kan anpassa din modell. Det finns till och med två olika huvuden och armleder för att säkerställa många olika poser, vilket innebär att du kan lägga till flera Dreadknights till din samling och att inga två någonsin ska se likadana ut.

Denna flerdelade plastbox innehåller 103 komponenter för att bygga en Nemesis Dreadknight.

Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Lime och Citadel Paints.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 595697395

Visningar 452

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Nemesis Dreadknight Grey Knights Warhammer 40 000

Pris

439 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 980 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?