Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
I mordhantverket har Wyches ingen like. I strid livnär sig Wyches på skrik av smärta. Med stridsdroger strömmande genom deras ådror, rullar Wyches, backar och piruetterar ur vägen, sticker genom visir och halsleder, skär upp en hals här och sticker hål i ett hjärta där.

Denna box innehåller 10 flerdelade Drukhari Wyches i plast. Detta set med 92 delar innehåller: 14 olika huvuden, 10 olika kroppar (sex kvinnliga varianter och fyra manliga varianter). Alla vapenalternativ som finns listade i Codex: Dark Eldar ingår också, inklusive: en rakkniv, en sprängpistol, ett skärvapen, ett kraftvapen och en spetsmaskin. Modeller levereras med 25 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 596072821

Visningar 590

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Wyches Drukhari Warhammer 40 000

Pris

269 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 916 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?