Beskrivning

Tidningen ETC från 1984.

Reportage: ETC avslöjar att herrtidningen Stopp Aktuellt har finansierat en ökänd våldtäktsman, den så kallade Södermannen som tidningen ETC också namnger. När Stopp Aktuellt ville ha en intervju med honom så betalade man honom 100 000 kronor. Bild på Södermannen i Bangkok. Södermannen hade tidigare en restaurang på Hälsans hus i Stockholm.

Reportage: ETC avslöjar: Svenska staten fraktar olja åt Khomeini i Iran! Fartyget Nanny är världens just nu största oljefartyg. Hon ägs av den svenska staten.

Reportage: Anita Gradin. Så heter vår nya invandrarminister. ETC intervjuar henne under ett födelsedagsfirande då även ministrarna Sten Andersson och Gertrud Sigurdsen är närvarande. Av de chilenska flyktingarna kallas Anita Gradin för "La reina de esperanza", hoppets drottning!

Reportage: ETC har besökt diktaturen Chile. Här styr Pinochet med järnhand. Men det finns de som vågar protestera. Tidningen berättar om dessa.

Reportage: I Iran skickas barn ut till fronten med en lapp runt halsen. Det är ett pass för en resa till himlen. ETC skriver om hur regimen i Iran använder barnsoldater i kriget.

Reportage: ETC har varit i Jordanien, bland prinsessor och araber. Nu kommer reportaget från Jordanien.

Reportage: ABF har skickat ut tre poeter på turné runt om i Sverige. ETC följde med dem. Poeterna är Bruno K Öijer, Eric Fylkeson och Sandro Key-Åberg. Stort reportage.

Reportage: ETC har varit i Brasilien. Nu skildrar man guldfebern i Amazonas.

Samt: Politik, kultur, samhällsfrågor, satir.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 582643993

Visningar 431

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ETC 4 1984 Södermannen, Iran, Chile,Bruno K Öijer, Anita Gradin,Sandro Key-Åberg

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?