Beskrivning

Allas veckotidning från 1971.

Reportage: Cornelis Vreeswijk är 34 år och nu intervjuas han och fotograferas tillsammans med sin kvinna, Bim Vreeswijk, född Bim Warne. Hon har sett till att Cornelis Vreeswijk har gått ned 18 kilo. Bim Vreeswijk tycker nämligen bättre om karlar som inte är så runda. Dessutom har hon sett till att Cornelis har rakat bort det mesta av skägget. Tidningen träffar dem i en liten Skånelänga i Vismarlöv nära Bokskogen, där de just nu bor, när de inte är hemma i sin tvårummare i Stockholm.

Reportage: Runo Sundberg från Skövde gjorde succé med sin monolog "Lanthandlarn". Sedan blev det turnéer i folkparkerna och till och med i USA. Allas träffar honom i hans egen lanthandel. Han är 40 år gammal och i Västergötland älskar man honom! När han blev kändis så ökade omsättningen i hans lanthandel oerhört.

Reportage: Tidningen har besökt trakten kring Kullahalvön och Skälderviken. Där ligger Skäret, utanför Höganäs, mellan Arild och Jonstorp. På Skäret håller Flickorna Lundgren till. De heter Ella Fejne, Marta Fänge och Britt-Marie Hesselbrandt eftersom de har gift sig och bytt efternamn, men alla kallar dem Flickorna Lundgren. Serveringen här på Skäret öppnade första gången 1939 och nu i början på 1970-talet är det flickorna Lundgren som sköter det. När kungen besöker Sofiero så brukar han alltid ta en utflykt till Skäret för att smaka på flickornas goda bakverk!

Samt: Mode, relationer och skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 608305103

Visningar 210

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Allas 30 1971 Cornelis Vreeswijk, Flickorna Lundgren, Runo Sundberg, Ella Fejne

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?