Beskrivning

Veckotidningen Allers från 1967.

Reportage: Möja i Stockholms skärgård är ett paradis för alla sommarlovslediga barn. Men hur ser egentligen den bofasta befolkningen på alla semesterfirare?

Reportage: Ulla Sallert intervjuas i sitt hem i Stockholm. Hon har mycket konst på väggarna.

Reportage: Hanna Hessel-Svensson är chefskosmetolog på Celeste i Vällingby. Nu ger hon sina bästa tips på hur du kan ta hand om dina fötter på sommaren.

Reportage: I Puerto Rico spejar man efter liv i universum. Allers har varit där. Långt från huvudstaden San Juan, i den lilla staden Arecibo har man byggt upp en anläggning för att skåda efter liv.

Reportage: I den brittiska kolonin Hong Kong finns 250 000 narkomaner som är beroende av heroin eller opium. Norrmannen Agnar Espegren har öppnat ett behandlingshem för dem där. Allers besöker narkomanernas Hong Kong och på bild får vi se hur de bor.

Reportage: Ragnar Lassinantti är tornedaling. Nu är han landshövding i Norrbotten. Tidningen besöker residenset i Luleå och tittar hur det ser ut inuti det. Hans fru heter Frida Lassinantti och hon är värdinna på heltid.

Spel: Mittuppslag i färg med illustrationer av Rune Andréasson. Ett sällskapsspel med Bamse och hans vänner, skapat för alla barn.

Reportage: Vaxholmsbåten "Saxaren" seglar igen.

Samt: Relationer, mode m.m.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 577738553

Visningar 382

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Allers 28 1967 Möja, Ulla Sallert, Luleå, Ragnar Lassinantti, heroin, Bamse

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?