Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1975.

Reportage: Birgit Wikland är 52 år. Hon har lidit av en fruktansvärd migrän i hela sitt liv. Men så plötsligt upptäckte hon meditation. Nu är hon frisk! Hon bor i ett radhus vid Lundgrens gata i Kungsbacka och nu ger hon en stor intervju. Hon har provat hundratals mediciner men det enda som kunde hjälpa henne var meditation!

Reportage: Henning och Ingeborg från Östersund är ett gammalt och fattigt pensionärspar. Nu har tidningen tagit med dem på sin första utlandsresa! Tidningen tar med paret till Arlanda. Därifrån åker de på solresa och de får prova att rida kamel!

Reportage: Saxons har letat fram en gammal gruppbild på styrelsen i SSU från 1943. Nu har man tagit reda på vad det blev av alla som är på bilden. Den togs på Hässelbackens festvåning i Stockholm. Medverkande i reportaget: Margaretha Petersson från Österbybruk. Hon gifte sig och bytte namn till Margaretha Johansson. Hon är tvåbarnsmamma och kontorist. Hilding Färm, glasbruksarbetare från Hovmantorp. Gunnar Larsson, som senare bytte namn till Gunnar Lannfeldt. Ragnar Edenman (tidigare hette han Ragnar Eriksson). Knut Larsson från Malmö. Erik Andersson från Eskilstuna. Arne Setreus, Stockholm. Frans Nilsson, Malmö. Folke Allard. Bertil Pettersson, Nybro. Ture Edbom Bollnäs. Gunnar Östling, Falun. Ivar Högström, Kramfors. Essen Lindahl, Töreboda. Kjell Johansson, Malmö. Bertil Sännås från Igelstad. Arne Brundell.

Artikel: Elvira Ahl är 70 år och hon bor i Orrefors. Nu berättar hon en dråplig händelse som hon har varit med om.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 611280893

Visningar 164

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 15 1975 Birgit Wikland, Hilding Färm, Gunnar Lannfeldt, Arne Setreus

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?