Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1987.

Reportage: Jeanne Vreeswijk är 75 år och mor till den store Cornelis Vreeswijk. Nu ger hon en stor intervju där hon berättar om sin son. Tidningen har rest till den lilla hamnstaden Ijmuiden i Nederländerna och träffat henne där. Hon visar gamla familjebilder och berättar.

Reportage: Ingrid Uhr är en 56-årig arbetsterapeut och konstnär. Hon lider av öronsus. Hon kommer från Göteborg och tillsammans med maken Lars Uhr har hon skrivit böcker om öronsus, även kallat tinnitus. Nu ger hon en intervju. Läkaren Thomas Gejrot är också på bild. Han uttalar sig i form av expert.

Reportage: Sixten Nordström är välkänd från TV där han leder programmet Kontrapunkt. Nu bjuder han in tidningen till sitt hem och vi får se hur han och familjen bor. Hustrun heter Marianne Nordström. De bor i en modern sjurumsvilla i Skanör.

Reportage: Sven-Erik Elveback bor i byn Mullbacken norr om Sorsele. Tidningen träffar honom där. Sven-Erik Elveback berättar om när hans sjuåriga valp plötsligt smet iväg till skogs!
Reportage: Yvonne Carlbom bor i Upplands Väsby och nu bjuder hon in oss läsare till sitt hem. Yvonne Carlbom är pigg, smärt och fräsigt klädd, skriver tidningen. För inte så längesedan var hon tjock. På bilden ser vi även sonen Henric Carlbom.

Reportage: Zeus Sund heter en fyraårig pojke som bor på Fårö utanför Gotland. Mamman heter Maigré Sund och pappan heter Kent Sund. Nu berättar de om skräcken när de plötsligt upptäckte att lille Zeus Sundh var försvunnen!

Reportage: Marianne Bengtsson drömde om att bli dansös. När hon uppträdde på Storan i Göteborg kallades hon för Moye. Hon gjorde kometkarriär! Det var mamman Sally Sjöberg som stöttade henne. Men så plötsligt miste Marianne Bengtsson sitt förstfödda barn. Nu berättar hon om chocken och sorgen. Marianne Bengtsson bor i Alekulla och tidningen träffar henne där. På bild ser vi hennes dotter Sofie.

Reportage: Ellen Dahlgren och Lasse Dahlgren bor i Landvetter. Nu visar de upp sin älskade hund, en Sankt Bernhardshund!

Bild: Idolbild på Madonna, just nu aktuell med singeln "Who's that girl".

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 614500930

Visningar 247

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 47 1987 Jeanne Vreeswijk, Ingrid Uhr, Yvonne Carlbom, Maigré Sund, Elveback

Pris

139 kr
Annonsen är avslutad

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?