Beskrivning

Damernas värld från 1963.

Reportage: May Britt Wilkens ger en stor intervju om förhållandet till sin man, världsstjärnan Sammy Davis Jr. Sammy Davis är inte bara afroamerikan. Han är jude också. Det gör honom dubbelt förföljd, skriver tidningen. Hur hanterar May Britt Wilkens från Stockholm det?

Reportage: Bengt Anderberg är författare och han är en meter och sjuttiofem centimeter lång. Han är 43 år. Nu ger han en stor intervju. Hans fru heter Astrid Anderberg. Deras son heter Niklas Anderberg. Han tjänar 28 000 kronor per år.

Reportage: Aja Edenholm testade att åka på chartersemester till Medelhavet tillsammans med sina barn. Här är hennes rapport om hur det går till att resa dit med barn. Aja Edenholm är pionjär, men hon tror att fler kommer att resa med sina barn till Medelhavet i framtiden. De besökte Nice och Juan les Pins.

Reportage: Martti Vuorenjuuri är musikkritiker i Finland. Nu visar han upp sitt hem på flera bilder. De bor i en lägenhet på Brändö i Helsingfors.

Reportage: Britta Brundin är chefssekreterare på Sveriges Radio. Nu visar hon på flera bilder att man visst kan vara chic och vacker, även på kontoret.

Helsidesannons i färg: Volvo Amazon.

Samt: Relationer, hälsa m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 584478071

Visningar 674

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DV 21 1963 Sammy Davis Jr, May Britt Wilkens, Bengt Anderberg, Aja Edenholm

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?