Beskrivning

Damernas värld från 1966.

Reportage: Berömde journalisten Barbro Alving i stor intervju på sex sidor. På färgbilderna ser vi bl a barnbarnen Stina och Mats.

Reportage: Hur kommer framtidens kärlekspar att matchas ihop? Damernas värld framtidsspanar och tror att det kommer att ske med hjälp av en datamaskin.

Reportage: Gun-Britt Öhrström, även kallad Gun-Britt Falck är gift med fotografen Lars Falck. Nu får vi se färgbilder på hur paret har inrett sitt hem. Det är modernt och det är färgglatt!

Bildreportage: Det har varit Kadettbal på Karlberg. På bilderna ser vi: Generallöjtnant Curt Göransson med hustrun Eva Göransson. Överste Nils-Ivar Carlborg med maka Anne-Marie Carlborg. Margaretha Paulsson med maken, kadett Göran Paulsson. Thomas Grunditz med söta flickvännen Anita Svensson från Gotland.

Bildreportage: Det har varit akademisk bal i rådhuset i Malmö. På bilderna ser vi: Bankdirektör Sixten Eriksson med fru Kerstin Eriksson och Margareta Weibull. Robert Hedbäcker från Chalmers med kärestan Kerstin Mannerberg. Gymnastikdirektör Viveka Thulin från Helsingborg som uppvaktades av Carl Löwenhielm. Borgmästarinnan Eva Munck af Rosenschöld.

Artikel: Det har varit stor middag i Arvfurstens palats med sköldpaddssoffa och vaktel. På vimmelbilderna ser vi Direktör Per-Axel Hildeman med vackra frun Anne-Marie Hildeman. Landshövding Valter Åman med maka Thyra Åman. Radiochefen Olof Rydbeck med paranta bordsdamen Majken Öberg. Utrikesminister Torsten Nilsson med frun Vera Nilsson.

Bild: Birgitta Wesén (född Birgitta Hoppeler) slog igenom som barnskådespelare i Rännstensungar. Nu publicerar tidningen en bild på henne som vuxen, tillsammans med sina barn Kim Wesén, Cecilia Wesén, Martin Wesén och Lisa Wesén.

Bild: Ulla Hedberg bor i Danderyd. Nu är hon på bild eftersom hon har fått ett förstapris i en smörgåstävling. Elisabeth Tham delade ut priset.

Bild: Skådespelaren Ulf Lindqvist med tvillingdöttrarna Helene Lindqvist och Charlotte Lindqvist.

Bild: I Stockvik utanför Sundsvall håller Liz Callbo till. Hon basar över ett motell och en bensinmack där. Nu är hon på bild tillsammans med sina anställda. Affärerna i Stockvik har nämligen gått så bra att hon har bjudit med alla anställda på en solsemester till Kanarieöarna!

Samt: Vackra tidstypiska modebilder, relationer, hälsa m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 611940528

Visningar 198

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DV 5 1966 Barbro Alving, Gun-Britt Öhrström, Robert Hedbäcker, Liz Callbo

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?