Beskrivning

Damernas värld från 1967.

Omslaget: Lena Granhagen, skådespelare.

Reportage: Yves Montand har besökt Sverige. Damernas Värld fick en intervju. Han log bara en enda gång, och det var den svenska kvinnan kom på tal! Yves Montand är våldsamt attraktiv, skriver tidningen.

Reportage: Tidningen har varit hemma hos Lasse Dahlqvist. Han bor i Brännö Klavegård på Brännö. Huset ligger inuti en klippskreva, i lä. Det är Lasse Dahlqvist själv och hustrun Inez Dahlqvist som tar emot tidningen och visar runt i sitt paradis. På bild ser vi också sonen Robert Dahlqvist som just nu studerar matematik. Robert Dahlqvist är 30 år och en lovande saxofonist! Lasse Dahlqvist visar runt på Brännö.

Reportage: Tidningen var på plats när tv-programmet "Timmen" spelades in. På bild ser vi folket som var med: Leif Sundberg, Lottie Ejebrandt, Inga Sarri, Reiner Albrecht.

Reportage: Kungen fyller snart 85 år! Damernas värld hyllar vår älskade monark i ett reportage.

Artikel: Åke Törnqvist är på bild. Han utses till "Sveriges Walt Disney". Åke Törnqvist är nämligen aktuell med den första tecknade svenska tv-filmen för barn någonsin.

Artikel: Janeth Ågren är 22 år och hon kommer från Landskrona. Hon är söt, men också lite frän, skriver tidningen. Nu har hon utsetts till "Miss Dior" i en tävling med 10 flickor. Vilken start på karriären som fotomodell!

Artikel: Lena Granhagen intervjuas. Hon berättar att hon vill göra en film om abortproblemet. Hon framträder gärna i kortkort, skriver tidningen.

Bild: Elvi Ade och Kristina Blomqvist har fångats på bild på dansgolvet i Stockholm.

Bild: På Akademiska föreningen i Lund har 50-årsminnet av ryska revolutionen hållits. På bild ser vi Lena Persson och Per Lysander.

Bildspecial: Sven-Bertil Taube är naken i tidningen, endast iklädd ett fikonlöv. På bilderna ser vi hur han kysser en naken Essy Persson.

Bild: Fyra designers har slagit sig samman i en grupp som kallar sig för Clique. Vi ser dem på bild: Tippan Nordén, Sighsten Herrgård, Cari Bengtson, Jane Wikström.

Samt: Vackra tidstypiska modebilder, relationer, hälsa m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 618571212

Visningar 144

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DV 45 1967 Brännö, Lasse Dahlqvist, Lena Granhagen, Per Lysander, Yves Montand

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?