Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1983.

Reportage: Året Runt har besökt Hässleholm. Stor översiktsbild på torget i Hässleholm från ovan. Här beskrivs staden och människorna i den.

Reportage: Tommy Körberg i stor intervju. Han är 34 år och mycket populär. Han har en son som heter Anton Körberg. Han är fem år. Tommy Körberg bor i en tvårummare på Kungsholmen. Han är 175 centimeter lång och väger 75 kilo.

Reportage: Henning Sjöström bor just nu i Sri Lanka där han är munk. Det är som ett reningsbad, säger han. Tidningen intervjuar Henning Sjöström bland andra munkar.

Reportage: Olle Söderlund är välkänd reporter i TV. Han är 44 år och är sambo med Gunvor Hildén. Nu intervjuas han.

Reportage: Staffan Ling intervjuas. Han är just nu aktuell med det nya tv-programmet Femettan. Nu berättar han om sin karriär.

Reportage: Leif Green och hans sambo Mona Abrahamsson i Trollhättan trodde inte att de kunde få barn. Men plötsligt visade det sig att de kunde det, och det blev dramatiskt! Lille pojken Pierre Green föddes för tidigt. Nu får vi se bilder från BB och på Pierre Green under hans uppväxt. Föräldrarna berättar.

Reportage: Anne-Marie Kocherga var vacker värdinna hos Lennart Hyland. Numera lever hon ett helt annat liv. Hon har startat en skola i Mexiko! Hon föddes som Anne-Marie Gummesson i Stockholm. Efter en karriär som fotomodell och Fröken Sverige-kandidat är hon numera gift med den mycket framgångsrike affärsmannen Eugene Kocherga i USA. Hon visar upp sitt liv i förstaden Bonita utanför San Diego.

Reportage: I en liten, sliten lägenhet i New York bor pojken Alan Lilja från Sverige och hans mamma Bozena. Fadern heter Karl Lilja. Farmor bor i Bromma och hon saknar sitt barnbarn. Alan Lilja har kommit i kläm mellan myndigheter. Polisen har gjort så att han har hamnat i landsflykt. Tidningen träffar farmor som vill få hem Alan Lilja. Familjen lever på svältgränsen!

Reportage: Sven-Olof Jacobsson från Tåsjö utanför Strömsund är akupunktör, han sticker nålar i folk. På så sätt räddar han folks liv! Nu hotas dock hans verksamhet. Man funderar på att förbjuda akupunktur! Tidningen hälsar på honom i hans salong i Östersund. På bild ser vi en av hans patienter, Christine Olofsson från Östersund.

Artikel: Frits Börje i Stockholm är 83 år. Han samlar på grodor! Stolt visar han upp sin samling i tidningen.

Artikel: I Broddbo utanför Sala bor Kerstin Fryklund och Per Wester. Tidigare ägde de Sala Ullspinneri. Nu visar de upp sin samling av vävstolar.

Artikel: I Lilla Tjärby utanför Laholm har 17 syskon samlats för fotografering. Alla heter Jönsson i efternamn.

Artikel: Mats Hansson i Staffanstorp älskar tåg och nu har han köpt ett eget lok. Det väger 80 ton. Nu funderar han på var han ska förvara det någonstans.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 607279647

Visningar 201

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 11 1983 Hässleholm, Tommy Körberg, Pierre Green, Anne-Marie Kocherga

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?