Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1978.

Klippdocka. Idrottaren Linda Haglund som klippdocka.

Reportage: Som enda tidning i världen kan nu Året Runt publicera de hemliga privatbilderna från Drottning Silvias eget album. Bilderna visar hur det var innan Silvia blev drottning, då hon och kungen besökte Brasilien. Här finns också bilder på unga Silvia medan hon var ogift.

Reportage: Året Runt har följt med Lill-Babs på resa till Australien. Där träffade hon sin okända syster! Hon heter Birgitta Nordanås, är 38 år och jobbade som polis i Stockholm innan hon flyttade till Australien. På bilderna ser vi Birgitta Nordanås och hennes familj, dottern Boel Nordanås och Kristin Kaspersen slappa vid den privata poolen i Sydney.

Reportage: TV-kändisen Maud Reuterswärd i stor intervju. Hon avslöjar att hon är ordblind!

Reportage: Irene Gruvfors är 56 år och hon jobbar vid Kooperativa Förbundet. Hon är professionell firare där. Det innebär att det är hennes jobb att se till att om någon anställd fyller jämnt så ska de firas!

Reportage: Marianne Larsson från Norrsundet kände sig glåmig. Nu har hon gjorts om. Se så vacker hon blev! Marianne Larsson är 39 år och hon kör postbil i Norrsundet.

Reportage: Året Runt har besökt Lars-Hansgården som ligger utanför Hedemora. Ägarna till gården heter Erik Gustafsson och Lisa Gustafsson. Deras son heter Mats Gustafsson.

Reportage: Även Ann Mari Wennbeck i Tullinge har gjorts om. Hon är 55 år. Hon blev superstilig!

Reportage: 27-åriga Ingegerd Nilsson är meditationslärare vid Transcencental meditationscentrum Kärrgruvan i Bergslagen. Nu intervjuas hon om att hon kan flyga, d v s levitera. När hon mediterar så kan hon flyga 50 cm upp i luften! På bild ser vi Calle Thor som avgår med pension från KF.

Reportage: Eric Sjöquist är till vardags reporter på Expressen. Nu har han gjort ett reportage för Året Runt. Han har besökt Sydafrika och som första journalist får han se det fruktade fängelset med dödsceller, där frihetshjälten Steve Biko dog. Så ser det ut i ett fängelse i Pretoria där svarta upprorsmän hålls inlåsta.

Reportage: Anna-Lisa Johansson i Falköping vägde 100 kilo. Nu har hon bantat! Nu väger hon bara 66 kilo. Året runt har före- och efterbilderna!

Artikel: Lena Wålinder från Boden är SAS-chef i Moskva. Nu hylas hon med en bild och en text i tidningen. Hon har en månadslön på 11 000 kronor! Hon bor ensam i en fyrarummare och hon har städhjälp.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 608612578

Visningar 403

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 9 1978 Irene Gruvfors, Birgitta Nordanås, Eric Sjöquist, Lena Wålinder

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?