Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1972.

Omslaget: Svenne Hedlund och Lotta Hedlund med söta barnet Tanja Hedlund, åtta månader. De bor i en lägenhet i Solna, skriver tidningen.

Reportage: Karin Falck har blivit utskälld för sina tv-program på sistone. Tidningen träffar Karin Falck för att fråga hur det känns.

Reportage. Ingegärdh Johansson är en unik kvinna. Hon är 24 år och direktör för en tung industri! Hon basar över ett cementgjuteri i Karlskoga och många häpnar när de får reda på att det är en ung kvinna som är chef. Det är bara karlar som jobbar i fabriken och Ingegärdh Johansson erkänner utan omsvep att det egentligen inte är något jobb för ett fruntimmer.

Reportage: Gullmar Andersson är 35 år och han jobbar som polis i Stockholm Nu har han rest till Calcutta i Indien för att hjälpa människor där. Ursprungligen är Gullmar Andersson från Järpen. Här skildras hur Gullmar Andersson har det i Indien.

Reportage: Gösta Rehn är expert på flygande tefat. Nyligen fångades ett flygande tefat på bild i Skillingaryd. Tidningen publicerar denna mystiska bild, tagen av truckföraren Lars Thörn.

Reportage: Doktor Yung-Woo kom till Sverige som flykting från Korea. Allt var sönderbombat under Koreakriget. Nu har han etablerat sig i Sverige och gift sig med östtyska frun Ingeborg här. På bild ser vi sönerna Tomas och Joakim.

Artikel: Lars-Göran Frisk är en märklig man! Hemma i Vetlanda har han samlat på sig 13 000 skivor i sin källare. Han är 28 år (Intervjun gjordes fem år innan Lars-Göran Frisk började med sitt legendariska radioprogram Skivor från Vetlanda).

Artikel: Taxichauffören Bertil Svedberg är 34 år och han kommer från Fristad utanför Borås. Nu hyllas han som en hjälte i tidningen. Han har nämligen räddat livet på en blödande man!

Artikel: I en annan artikel får vi möta Sture Skoglund från Ås utanför Krokom. Med sina bara händer stoppade han en skenande häst!

Artikel: 21-åriga Rita Ljungkvist från Hässleholm är på bild i tidningen. Orsaken är att hon har varit dödsdömd i en obehaglig blodsjukdom, men nu ska hon lära sig att hoppa fallskärm! Vilken tjej!

Bild: Det har varit släktträff i Malmberget. Släktingar från Södertälje kom på besök. På bild ser vi Ulla-Britt Rosenblad, Kristina Rosenblad, Karl-Bjarne Rosenblad, George Karlsson och Märta Lindkvist.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 612657476

Visningar 275

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 5 1972 Svenne & Lotta, Karin Falck, Gullmar Andersson, UFO, Yung-Woo

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?