Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1992.

Reportage: Christer Sjögren i stor intervju. Nu talar han ut om romansen med Lotta Engberg. Nu har han återförenats med sin fru Birgitta Sjögren. De har åkt på smekmånad till Mexiko. Dottern Lotta Sjögren, 21 tyckte att det var skönt att de kom iväg.

Reportage: Ulla Kalander är en märklig kvinna. Hon har otroliga förmågor. Bara genom att titta på en abborre kan hon se vilket väder det ska bli. Tidningen träffar Ulla Kalander och sätter hennes förmågor på prov. Ulla Kalander bor på Tövesta Gård utanför Flen. Det är en otrolig kvinna, unik!

Reportage: Lill-Babs har varit på semester på Barbados. Nu visar hon upp sig i bikini på flera bilder.

Reportage: Snart är det Mors dag! Tidningen lät några kändisar skicka sina hälsningar till mamma. På bild ser vi: Harald Treutiger, Eva Bysing, Anneli Alhanko, Ingemar Johansson, Börje Ahlstedt, Gunde Svan, Annika Jankell.

Reportage: Louise Lönnö och Lena Holmsten har en verkstad på drängstugan i Tingsryd. Nu hyllas de för sina vackra möbler!

Reportage: Lill-Babs

Reportage: Gunilla Andreasson var tjock. Nu rasar kilona! Hon är 30 år och bor i Partille. Det är sjukgymnasten Birgitta Lövdahl som har hjälpt henne.

Artikel: Katarina Lakocinski har flyttat till Florida. Nu bor hon i en vacker lägenhet i den soldränkta delstaten. Hon intervjuas. Hon är 40 år gammal. Jag är i mina absolut bästa år, säger Katarina Lakocinski. Hon är redan en legendarisk reseledare.

Artikel: Gunnar Horste bor utanför Åbo i Finland. Nu har han blivit pappa och fått sitt första barn. Det märkliga med Gunnar Horste är att han är 81 år! Hustrun Eila är 40 år.

Artikel: Nils Liedholm intervjuas. På bilden ser vi även lille sonen Carlo Liedholm.

Artikel: I Östergötland finns det en liten ort som heter Sya. Den ligger mellan Mjölby och Mantorp. Där bor 84-årige Martin Aronsson. Nu är han på bild i tidningen eftersom han vill fira Sya och sätta samhället på kartan!

Reportage: Matias Nordström är munk, och han älskar det! Tidningen träffar munken Matias Nordström i en källare på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Reportage: Inga Axelsson och Josef Axelsson är döva sedan födseln. Nu berättar de hur det är att inte kunna höra.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 613339756

Visningar 223

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 22-23 1992 Christer Sjögren, Ulla Kalander, Katarina Lakocinski, Lönnö

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?