Beskrivning

Svensk damtidning från 1947.
Reportage: Prins Gustaf Adolf är död. Han avled i en flygolycka på Kastrups flygplats. Svensk damtidning minns den älskade arvprinsen på flera sidor i detta minnesnummer. Många bilder på prinsen med familjen och i olika situationer. Man publicerar också den sista bilden som togs av prinsen i restaurangen på Kastrup, bara minuter innan han klev ombord olycksplanet.

Reportage: Tidningen har träffat operasångare Bernhard Sönnerstedt och hans hustru Agda Sönnerstedt. De bor på Östermalm. På bild ser vi även de små sönerna, Erland Sönnerstedt och Johan Sönnerstedt.

Reportage: Arne Forsberg är svensk pastor i Paris. Nu har han tagit emot flera judiska flyktingar. Tidningen besökte honom där.

Reportage: Lisa Boström är sjuksyster. Nu har hon fått ett fint pris av Svensk Damtidning. Även Ida von Plomgren prisades för sina insatser. Tidningen träffade dem och överräckte de fina priserna.

Bild: Latbrukare Ture Quint från Ellestad utanför Sjöbo har gift sig med Ebba Quint, född Ebba Lundkvist. Nu är de båda på bild.

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 618984388

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svensk dam 6 1947 Gustaf Adolf död, Bernhard Sönnerstedt, Ida von Plomgren,Quint

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?