Beskrivning

Svensk damtidning från 1951.

Reportage: Tre hjärtspecialister intervjuas om hur män i sin bästa ålder plötsligt rycks bort och lämnar en änka ensam med barnen. Experterna vill att landets kvinnor ska bidra och göra vad de kan för att deras älskade män ska leva längre. De som berättar om det här är: Gustaf Nylin, chef för Södersjukhusets hjärtklinik. Doktor Olle Göhle. Doktor Johan Karnell. De vädjar till alla husmödrar där ute att vaka över sina män så att de inte arbetar ihjäl sig och får hjärtinfarkt.

Reportage: Minns ni 1920-talet? Tidningen blir nostalgisk och frågar några personer om hur de minns 20-talet, en tid som aldrig kommer tillbaka. De som intervjuas är: Elsa Nyblom, författare. Major Carl Lagercrantz. Lalla Ericsson. Så klädde vi oss och så hade vi det på det ljuva 1920-talet.

Bild: Anne-Marie Rosencrantz har gift sig med gift sig med distriktschefen i Thule-bolagen, Gunde Rosencrantz. Nu publicerar tidningen en bild på den vackra bruden Anne-Marie Rosencrantz från Malmö. Hon är dotter till ingenjör Sven Segerdahl.

Bild: Fyra söta Röda kors-systrar har examinerats. Bild på Barbro Kättström, Kerstin Hedman, Kerstin Hansson och Kerstin Hedblom.

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 617768117

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svensk dam 47 1951 Barbro Kättström, Olle Göhle, Johan Karnell, Gustaf Nylin

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?