Beskrivning

Tidningen Husmodern från 1930.

Reportage: Tidningen har fått komma hem till familjen Strauss i Uppsala för att fotografera deras kök. Det är fortfarande pyntat efter julen. Vi får också se ett vackert kök tillhörande grevinna Maria Sager.

Reportage: Att vara sjömanshustru är utmanande. Maken är borta för det mesta och livet på sjön kan vara farligt. Desto viktigare då för en sjömanshustru att ständigt vara trofast sin make! Bild på överstelöjtnant Knut Reuterswärd vid Kalmar regemente i Växjö och hans släkt. Makan heter Betty Reuterswärd.

Reportage: Vilka husdjur är populärast just nu? Akvariefiskar kommer starkt, men det allra mest eftertraktade är att ha en apa hemma, en apa som hoppar runt i hemmet, skriver Husmodern.

Reportage: Elin Wägner skriver i Husmodern om hennes erfarenhet av ensamhet.

Bild: Cosima Wagner är änka efter den store Richard Wagner. Nu fyller hon 92 år och hon hyllas med en stor bild i tidningen.

Bild: Tidningen publicerar en bild på sjuåriga Bo Mothander medan han övar konståkning. Vad ska det egentligen bli av denna pojke när han är stor, undrar Husmodern.

Bild: Det har brunnit i Rottneros. Husmodern publicerar en bild av ruinen efter den gamla vita herrgården i Rottneros.

Bild: Husmodern publicerar en bild på 25-åriga drottningen av Siam, eller Thailand som vi säger idag. Hon heter Rambhai Barni och hon är ljuvt kvinnlig och mycket söt, skriver tidningen. Ett föredöme för andra kvinnor!

Annons: Helsida i färg. Philips radioapparat.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 634 199 631

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Husmodern 2 1930 Rambhai Barni, Bo Mothander, Knut Reuterswärd, Maria Sager

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

398 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också