Beskrivning

Saxons veckotidning från 1974.

Reportage: Gun-Britt Rydberg i Malmö har upplevt tunga saker. Tre av hennes sex barn är gravt handikappade. Sonen Ronny Rydberg föll ut ur ett fönster. Sonen Lars Rydberg är på väg att bli blind. Ändå är Gun-Britt Rydberg lycklig! Bild på barnen: Lotta Rydberg, Anne Rydberg, Lars Rydberg, Mats Rydberg.

Reportage: Margareta Sköld är 13 år och hon kommer från Huskvarna. Nu är hon kär i en miljonärsson från Mexiko som heter Guillermo Lopez. Han är 15 år. Margareta Sköld har ytterligare en pojkvän i Sverige. Han heter Thomas Irani och även han är 15 år. Nu rasar myndigheterna och allmänheten mot att en 13-årig flicka har släppts iväg till Mexiko för att umgås med sin andra pojkvän där. Saxons berättar hela den fantastiska historien.

Reportage: Thure Fröjd bor i Älvdalen. Han är sjukpensionär och han utnyttjas som slav, skriver Saxons. För bara 1 krona och 85 öre tvingas han arbeta hela dagarna. Tidningen besöker Thure Fröjd i hans hem i Älvdalen och fotograferar honom.

Reportage: Olle Pettersson är 56 år och han lever tillsammans med sin 50-åriga hustru Inga Pettersson i en lägenhet i Kristianstad. Tidigare bodde de i Kristinehamn. Saxons har varit hemma hos dem och nu berättas deras fantastiska kärlekshistoria.

Reportage: Lasse Holmqvist visar gamla familjebilder och berättar om sin barndom.

Artikel: Sigvard Fredriksson är fotograf och han bor i Stockholm. Nu berättar han en historia som han sent ska glömma!

Artikel: Irene Nordman är 22 år och butiksbiträde i Stockholm. Nu berättar hon om en dråplig situation som uppstod i blomsteraffären.

Artikel: Ole Nielsen är en 27-årig kassör från Lidingö. Nu berättar han om en otrolig squash-match som han har varit med om.

Artikel: Ola Fornaeus är en 19-årig frisör från Sollentuna. Hans släkt kommer från Järvsö. Nu berättar han en otrolig historia från sin barndom i Järvsö.

Artikel: Carl Albert Uggla är 67 år och han bor i Vällingby. Nu berättar han om ett mustigt minne från Finland. Även Tarja Uggla, mentalskötare i Vällingby har en historia att berätta.
Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 590363944

Visningar 397

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 13 1974 Ola Fornaeus, Thomas Irani, Thure Fröjd, Lasse Holmqvist

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?