Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1974.

Reportage: Thore Myhrén är 36 år. På bara några månader har han gått ned hela 76 kilo! Nu ger han oss sina bästa tips på hur även du kan rasa i vikt med bantning!

Reportage: Lars Orup ger en intervju. Nu berättar den folkkäre tv-mannen om sin barndom.

Reportage: Juha Nukari är sju år. Han kompis heter Marko Erkkilä och han är 8 år. Plötsligt en dag rymde de båda invandrarbarnen och reste ända hem till Finland! Hur kunde det ske? Saxons fördjupar sig i fallet Juha Nukari och Marko Erkkilä, två finländska pojkar som rymde från Rinkeby. Förorten är fylld av nybyggda betonghus med lägenheter. Det är ett trist område, skriver Saxons. Barnen tog båten till Åbo helt själva. På bild ser vi även brodern Ansi Nukari. De växte upp i det fridfulla Kangasala utanför Tammerfors, och hamnade i stökiga Rinkeby.

Reportage: Hans Hellner kallas för Hans "Atte" Hellner. Han är 36 år och bor i Landskrona. Han var arbetslös. Men så valde han att hyra ut sig till vem som helst för att göra vad som helst. Det har resulterat att han gör en mängd olika arbeten, samtidigt. Tidningen träffar den festlige killen Hans Hellner. Han är otrolig!

Reportage: Birgit Ottosson och Harry Ottosson i Huskvarna förlorade sitt första barn i en fruktansvärd njursjukdom. Nu har de dock fått tvillingarna Jan Ottosson och Anna Ottosson! Nu har de dock upptäckt att Anna Ottosson har samma sjukdom. Räddningen bestod i att att pappa Harry Ottosson kunde ge sin ena njure till Anna Ottosson. Tidningen hälsar på hos familjen.

Reportage: Americo Soares da Silva kommer från den portugisiska kolonin Mocambique. Han är förlamad p g a polio. Ändå har han lyckats fly hela vägen från Mocambique till Sverige. Tidningen träffar honom i hans nya hemstad Flen. Americo Soares da Silva har fått ett speciellt handikappfordon som han tar sig fram med i snön i Flen. Trots att han var ättling till portugiser så tillhörde han motståndsrörelsen till kolonialmakten. Därför hotades han med tortyr. Nu njuter han av att vara i Flen!

Reportage: Bosse Norrby och Helén Norrby bor i "Stäven" utanför Visby. Stäven är ett bostadsområde med fula, anonyma betongklossar, skriver tidningen. Barnen heter Virginia Norrby och Tord Norrby. Nu berättar Bosse Norrby och Helén Norrby om kärleken till varandra. Den blomstrar, trots att de bor i betongen. Bosse Norrby är 21 år.

Reportage: Maud Blomkvist är 51 år och hon har längtat förgäves efter barn. Men nu har hon adopterat två barn från Korea! Tidningen träffar henne och barnen på Lidingö där Maud Blomkvist bor. Från början kommer hon från trakterna kring Växjö. Barnen på bild heter Sara Blomkvist och Mi Blomkvist.

Reportage: Monica Lindberg brukar plocka svamp i Härlunda utanför Falköping. Nu är hon på bild i tidningen och hon bjuder på sina bästa svamprecept!

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 614902744

Visningar 173

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 4 1974 Lars Orup, Hans Hellner, Juha Nukari, Marko Erkkilä, Thore Myhrén

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?