Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1979.

Reportage: Bosse Parnevik intervjuas tillsammans med sin bästa vän, regissören Björn Barlach.

Reportage: Tore Cervin är stjärnspelare i Malmö FF. Nu intervjuas han tillsammans med hustrun Carina Cervin. På bild ser vi även sonen Daniel Cervin. Carina Cervin är "fotbollsänka" och hon är 27 år.

Reportage: Curt Aspelin drev en affär på Kyrkogatan i Mora, ett glasmästeri. Affärerna gick dock dåligt. Sedan kom vändningen! Numera är Curt Aspelin stadens store son i Mora. Han samlar på dyrbar konst och säljer den vidare. Curt Aspelin har blivit miljonär! På bild ser vi även hans mamma Gunhild Aspelin.

Reportage: Nils Kuylenstierna är godsherre och han bor på godset Sperlingsholm utanför Halmstad. Nu intervjuas han tillsammans med sin hustru.

Reportage: Christina Nützman bor i en modern lägenhet på Kungsholmen. Nu intervjuas hon om hur man ska sköta om hundar. Hon har inrett sin lägenhet till ett riktigt hund-spa!

Reportage: Mirja Sundell är 29 år och hon är född i Karleby i mellersta Finland. Hon jobbade som biträde i en klädaffär hemma i Karleby. Hösten 1974 fick hon en förkylning. Efterhand visade det sig att hon hade drabbats av något mycket allvarligt. Hennes syster bor i Luleå och hon berättade om en homeopat i Boden. Hon reste dit. Sedan fick hon höra talas om hälsohemmet Ramselegården i Ramsele, en gård som drivs av Ove Hammar. Patienterna betalar honom 145 kronor per dag. Nu är hon botad. Det är fantastiskt!

Reportage: Olga Donaire var bara 15 år när hon blev med barn. Hennes pojkvän Peter Nilsson var bara 16. Tidningen träffar den unga familjen i deras hem. De bor fortfarande hemma hos sina föräldrar. Olga gick i Högalidsskolan i Stockholm när hon blev gravid. Peters pappa heter Elof Nilsson och mamman Britt Nilsson. Nu berättar de om chocken när de fick reda på att deras lilla dotter var gravid! På bild ser vi hela familjen, inklusive sonen Mikael Nilsson. Karin Malmström är klassföreståndare åt Olga.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 601211181

Visningar 310

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 22 1979 Bosse Parnevik, Björn Barlach, Tore Cervin, Curt Aspelin, Nützman

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?