Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1985.

Reportage: Arne Hegerfors har blivit pappa! Stolta visar han och hustrun Kerstin Hegerfors upp sin dotter. Hon heter Anna Hegerfors, hennes hår är mörkt och ögonen mycket blå. Kerstin Hegerfors är gymnastiklärare från Bollnäs. De har helt olika personligheter men de kompletterar varandra. Nu berättar de om kärleken till det nya barnet och om familjelivet just nu.

Reportage: Bror Rexed har flyttat till Oslo. Han är 70 år och hemmaman. På bilderna ser vi hans nya hustru. Hon heter Anja-Riita Rexed och hon är ambassadråd på finska ambassaden i Oslo. Nu får vi komma hem till paret Rexed och se hur de har det.

Reportage: Gunborg Degerman är barnmorska med 44 års erfarenhet. I en stor intervju berättar nu Gunborg Degerman om sitt långa yrkesliv och allt hon har varit med om. Hon föddes i Ljusvattnet utanför Burträsk. Maken heter Roland Degerman och dottern Stina Degerman. Hon har morotsrött hår, skriver tidningen.

Reportage: Marguerite Walfridson i stor intervju. Hon berättar att hon älskar kryddor. Hon bor i en stor våning i Stockholm.

Reportage: Birgitta Siwermark var politiker i Landskrona. Men så sadlade hon om. Numera hjälper hon andra att banta med hjälp av en datamaskin! För Saxons berättar hon om sitt liv. Hon bor i Stora Mörshög med sambon Lennart och sonen Andreas. Det är ett pampigt hus. Nu har hon upptäckt studsmattan. Den är en fantastisk tingest om man vill ge ned i vikt. Nu berättar hon hur det kom sig att hennes första äktenskap sprack.

Reportage: Saxons lät fyra kända kvinnor posera iförd brudklännning. Blonda och söta Annette Olsen är 21 år och hennes pojkvän är Mats Wilander. Jannike Björling är 18 år och hon är ihop med Björn Borg. Elisabeth Andreasson är 27 år och hon är sambo med musikern Peter Milefors. Malin Berghagen har ingen pojkvän. Hon är 18 år och nu poserar hon som brud.

Reportage: Helle Hoffman-Sprange är 33 år och hon bor i Danmark. Hennes son Leslie föddes 4 månader för tidigt, ändå överlevde han! Nu intervjuas hon.

Reportage: Arja Saijonmaa har hakat på gympingtrenden! Nu visar hon upp olika övningar som du kan göra hemma!

Artikel: Filippa Astrid Louise Tarras-Wahlberg, så ska hon heta, den nya bebis som har fötts. Det är hovets PR-kvinna Elisabeth Tarras-Wahlberg som stolt visar upp sitt förstfödda barn på bild. Maken heter Björn Tarras-Wahlberg och dopet ägde rum i Lidingö kyrka.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 610869511

Visningar 482

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 16 1985 Jannike Björling, Arne Hegerfors, Degermark, Birgitta Siwermark

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?