Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1985.

Reportage: Kåsören och författaren Ludvig Rasmusson är född 1936. Nu vill han hylla alla de kvinnor som föddes på 1940-talet! Han tycker att 40-åriga kvinnor är sexigast och nu intervjuas han om det. Han väljer att lyfta fram Lill Lindfors, en väldigt sexig 40-åring, enligt Ludvig Rasmusson. Han har skrivit en bok om fyrtiotalisterna, generationen som nu är i 40-årsåldern.

Reportage: Saxons hälsar på hemma hos Thorbjörn Fälldin hemma på gården utanför Ramvik, nära Härnösand. Han berättar om sin kärlek till hustrun Solveig Fälldin och vi ser dem på bild tillsammans. Sonen Pontus Fälldin är 21 år och han bor hemma. Mellansonen Niklas Fälldin bor i gården bredvid med sin fru och sonen Andreas Fälldin. Äldsta dottern Eva bor ett hundratal meter från de övriga. Thorbjörn Fälldin har hunnit bli 59 år. Han kan knappt fatta vad fort tiden har gått!

Reportage: Passa er grabbar för här kommer den kvinnliga lokföraren! Ann-Christin Sidevärn är 24 år och hon är lokförare. Hon har gått lokförarskolan i Mjölby och nu är hon ensam bland alla killar. Hon bor i Långsele och hon utgår därifrån. Men eftersom hennes nya kille bor i Luleå vill hon bli omplacerad dit. Passagerarna blir förbluffade när de ser att det är en liten och nätt TJEJ som ska köra tåget! "Det är bra betalt", säger hon.

Reportage: Folkkära allsångsledaren Bosse Larsson intervjuas tillsammans med sin äldsta dotter, Susanna Larsson. Hon är 17 år. Tidningen träffar dem i sommarstugan på Dalarö. Nu pratar de om hur det är att uppfostra en tonåring. Susanna Larsson har verkligen frigjort sig från föräldrarna, på gott och ont.

Reportage: Lars Broberg är tandläkare i Strängnäs. På fritiden ägnar han sig dock åt att ringmärka fåglar. Tidningen följer med honom till Norra Kärrlången, strax utanför Strängnäs.

Reportage: Rock Hudson var den store Hollywoodhjälten, mannen som alla kvinnor trånade efter. Vad ingen visste var att han bar på en stor hemlighet! Nu har han fått AIDS.

Reportage: Hildur Kullander är 51 år och hon har ett långt, tjockt och vackert hår. Folk brukar vända sig om efter henne på gatan i Malmö där hon bor, skriver tidningen. Men så har det inte alltid varit. Hon höll på att bli flintskallig! Tidningen intervjuar Hildur Kullander.

Reportage: Anitha Plainer är hårfrisörska och hon har sin salong i Farsta utanför Stockholm. Tidningen hälsar på där och Anitha Plainer berättar hur man lyfter fram personligheten hos kunderna, med hjälp av en ny frisyr! Saxons tog dit tre kvinnor och en man: Ingrid Gustafsson, Ebba Holmgren, Leif Casslind och Helene Hasselqvist. Nu har de fått nya frisyrer!

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 602457187

Visningar 244

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 34 1985 Ludvig Rasmusson, Ann-Christin Sidevärn, Hildur Kullander

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?