Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1978.

Reportage: Saxons har besökt Skebo herrgård i Skebobruk utanför Norrtälje. På flera bilder ser vi ut hur det ser ut inuti Skebo herrgård. Föreståndarinnan May Engström är på bild, liksom värdinnan Wera Hadding. Här finns bl a en inomhuspool!

Reportage: Gabriel Masell är astrolog. Han är 30 år och han kommer från Härnösand. Nu vill han att vi ska ta astrologi på allvar. Astrologi är på riktigt!

Reportage: Birgit Trygils var bara 15 år när hon blev gravid. Hon lämnade bort sin lilla dotter. Nu söker hon med ljus och lykta efter sin dotter.

Reportage: Saxons reporter Christine Carnbrand är på bild tillsammans med en fantastisk kakadua. Hon har nämligen träffat en kakadua i Hollywood. Kakaduan är filmstjärna!

Reportage: Olle Nilsson lider av en märklig åkomma. Han är allergisk mot ljus! Därför lever han i en mörk källare i centrala Karlstad. Saxons träffar honom där.

Reportage: Förra året dog Gyula Peti på ett sjukhus i Malmö. Han hade inga anhöriga i Sverige. Han var invandrare från Ungern och han levde mycket fattigt. Det ingen visste om var att han gömde en förmögenhet!

Reportage: Raymond Hedengren är tjock. Han kallar sig själv tjock. Han är 39 år. Problemet är att han inte kan ha bilbälte. Bilbältet räcker inte runt hans mage. Nu riskerar han fängelse - för att han är fet!

Reportage: Bengt Åberg och Kerstin Åberg lämnade det kalla Sverige. Nu bor de i stället i en lyxvilla i det soldränkta San Diego! Tidningen visar hur det ser ut där de bor. På bild ser vi också döttrarna Karin Åberg och Kristin Åberg. Ursprungligen kommer familjen från Blekinge, men de bor i ett lyxhus i Kalifornien.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 604918202

Visningar 213

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 23 1978 Skebo herrgård, Birgit Trygils, Gabriel Masell, Wera Hadding

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?