Beskrivning

Saxons veckotidning från 1978.

Reportage: Saxons har besökt Mimerskolan i centrala Umeå. Här har många barn slutat att röka! Det finns en rökruta och där röker man, men det är bara i rökrutan som barnen får röka. Saxons intervjuar läraren Karl-Erik Sandberg om rökningen. Biologiläraren Eva Winblad intervjuas också. Barnet Mats Broman går i klass 9 A i Mimerskolan i Umeå. Han tycker att det är skönt att det inte röks överallt. Aron Marklund är matematiklärare. Han röker. Läraren Ingemar Björklund röker 20 cigaretter om dagen. Bild på niondeklassare i Mimerskolan.

Reportage: Gustav Cederwall är landshövding i Västerås. Nu visar Saxons hur det ser ut där han bor!

Reportage: Eva Robertsson är sjuksköterska i Malmö. Nu vill hon slå ett slag för Volgasvampen, en brun geléaktig sak som hon äter. Eftersom hon äter svampen så är hon pigg hela tiden! Bild på Bengt Sundell i Orsa. Han led av psoriasis, men när han började använda Volgasvamp så blev han botad!

Reportage: Anne-Marie Rasmussen från Norge gifte sig med en man ur familjen Rockefeller. Hennes vardag förvandlades till ett liv i sus och dus. Men sedan blev det skilsmässa. Nu är hon inte rik längre och hon är gift med en totalförlamad man som heter Jack.

Reportage: På lördag möter Sverige Argentina i fotbolls-VM. Inför den viktiga matchen analyserar Saxons hur landslagsspelarna ligger till när det gäller biorytmer.

Reportage: Professor Ivor Mills i England påstår att kvinnor måste stanna hemma i stället för att arbeta. Det är fakta, säger han. De kvinnor som jobbar utvecklar skägg och får flint. För att behålla sin kvinnlighet måste kvinnan ta hand om hemmet!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 596469121

Visningar 309

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 22 1978 Mimerskolan Umeå, Gustav Cederwall, Bengt Sundell

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?