Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1986.

Bild: Idolbild på George Michael.

Reportage: Ingvar Oldsberg gör succé i tv just nu med det roliga programmet "Oss skojare emellan". Nu intervjuas han tillsammans med hustrun Monica Oldsberg. Ingvar Oldsberg är 41 år och han har precis flyttat till en lägenhet i Göteborg. Hans fru bor dock fortfarande kvar i Arild utanför Höganäs. Monica Oldsberg driver krogen Strand vid Skälderviken.

Reportage: Elisabeth Gerle är präst och 34 år gammal. Hon bor i Ronneby tillsammans med maken Eric Gerle och sonen Kristofer Gerle. Nu intervjuas Elisabeth Gerle.

Reportage: Gun Hägglund är en av de folkkära programledarna för underhållningsprogrammet Razzel i tv. Nu intervjuas hon. Här skildras också hur inspelningen av Razzel går till.

Reportage: Kändisparet Bertil Norström och Margreth Weivers i stor intervju. Båda är skådespelare och kända från tv. Nu berättar de om ögonblicket när kärlek uppstod emellan dem!

Reportage: Ella Nurmis i Hägersten har upptäckt en otrolig mirakelhonung som heter Apicomplex Extra och som hon nu vill berätta om i tidningen. Tack vare denna honung blev hon fri från cancer! Det var rosenterapeuten Yrsa Kjerrgren som introducerade henne till den fantastiska honungen från Jugoslavien. En annan patient som också är på bild är Jeanette Sundin, 45 från Vallentuna. På bild ser vi även hennes dotter Lena Sundin. Hon tyckte inte om den vård hon fick på det vanliga sjukhuset, så hon vände sig till honungen Apicomplex Extra och nu är hon frisk! Läkaren Wilhelm Jülke säger att han brukar rekommendera honungen till sina cancerpatienter. Även Tibor Kodra, läkare i Borås rekommenderar honungen till sina patienter.

Reportage: Martha Sandwall-Bergström är författaren bakom omåttligt populära Kulla-Gulla. Hon är 72 år och nu intervjuas hon om sin handikappade dotter. Barnen på Lidingö var inte snälla mot henne. I stället fick hon komma till antroposoferna i Järna. Där gick det bättre.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 606420933

Visningar 262

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 14 1986 Elisabeth Gerle, Gun Hägglund, Ingvar Oldsberg, George Michael

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?