Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1986.

Reportage: Hon är exfru till Arne Treholt och nu gör hon succé i TV! Hon heter Kari Storækre och hon ger nu en stor intervju. Hon r 35 år och hon bor med sin 7-årige son Torstein. Nu berättar hon om sitt liv och hur det egentligen var att vara gift med en spion!

Reportage: Några svenska kändisar intervjuas om sina katter. De är: Elisabeth Andreasson, Bosse Larsson, Jan Sparring och hans fru Ingrid Sparring.

Reportage: Birgitta Gidlund bor i Jukkasjärvi utanför Kiruna. Hon är 44 år och trebarnsmor. Nu intervjuas hon i tidningen. Hon har nämligen blivit av med sina menssmärtor!

Reportage: Anita Wallin bor i ett brunt Gullringshus byggt 1979. Nu vill hon ge bort sin villa gratis! Det är en femrumsvilla i Ljung utanför Borås och Alingsås. Huset är i nyskick och hon vill ge bort det. Bild på Anita Wallin tillsammans med dottern Martina Wall. Anita Wallin har MS och sjukdomen gör henne svag. Därför orkar hon inte sälja huset. Hon vill skänka bort det i stället. Anita Wallin är född på Gotland och jobbade i butik i Visby som ung. Sedan flyttade hon till Tierp. Numera bor hon i huset som hon vill ge bort.

Reportage: Bengt Lindqvist är blind. Han är också socialminister. Nu träffar Saxons den unike politikern som sköter sitt arbete trots att han är synskadad! På bild ser vi hela familjen, lilla barnbarnet Amanda och hustrun Gun Lindqvist samt dottern Eva. Nu berättar han om sitt liv.

Reportage: Lisbritt Göl är ensamstående mamma och städerska. Hon bor i Malmö och hon hade en dröm: att någon gång i sitt liv få träffa Jan Malmsjö! Nu har Saxons förverkligat drömmen! Det var 14-åriga dottern Lena Göl som skickade in brevet till Saxons. hon är också på bild.

Reportage: Anita Nilsson jobbar som sekreterare. Hon är tvåbarnsmor och jobbar som linjenämndssekreterare. Hon bor i Luleå. Nu gör hon succé som poet!

Bild: Suzanne Reuter ska bli mamma igen! Hon är gravid! På bild ser vi skådespelerskan tillsammans med förstfödde sonen Joakim Pontén. Suzanne Reuter är tillsammans med Tomas Pontén.

Bild: Idolbild på Pernilla Wahlgren. Hon väger 48 kilo, står det i tidningen.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 610848245

Visningar 169

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 3 1986 Lisbritt Göl, Birgitta Gidlund, Bengt Lindqvist, Anita Wallin,

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?