Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1986.

Omslag: Kikki Danielsson tillsammans med sin lilla dotter Emma Roos.

Reportage: Kikki Danielsson hade bestämt sig. Hon skulle aldrig skaffa barn. Men så träffade hon kärestan Kjell Roos och kom på andra tankar! Nu är deras lilla dotter Emma Roos äntligen född och de är den lyckligaste familjen i Hälsingland, slår Saxons fast. Tidningen träffar dem i ett sommarfagert Vallsta utanför Bollnäs. Snart måste Kikki Danielsson åka ut på turné så därför måste hon sluta att amma.

Reportage: Åsa Bäcksäter är 26 år. Hon är kär i Urban Differ, 28. Nu intervjuas paret i Saxons. Se så söta de är ihop! Nu har de vunnit ett sagobröllop i Jugoslavien!

Reportage: Christina Kajtorp har fått en skönhetsbehandling på Föllingegården utanför Krokom. Nu mår hon jättebra och hon intervjuas och hon visar upp sig i tidningen.

Reportage: Tarren Abrahamsson och hans fru Gun Abrahamsson har åtta barn tillsammans. Nu har de samlat sig för att fotograferas på en båt i Göteborgs skärgård. Bild på hela familjen. Tarren Abrahamsson och Gun Abrahamsson hjälper fattiga barn i Indien.

Reportage: Louise Ayari kommer från Piteå. Hon är en sprudlande glad 38-åring. Hon är också drömtydare och expert på drömmar!

Reportage: Professor Per-Arne Öckerman lär andra att äta vegetariskt. Några som han har hjälpt är Roland Pramwall och hans fru Ann Pramwall. Nu intervjuas det lyckliga paret Pramwall i tidningen.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 605186558

Visningar 424

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 25 1986 Kikki Danielsson, Kajtorp, Urban Differ, Åsa Bäcksäter, Pramwall

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?