Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1976.

Reportage: Anita Jansson är 32 år och en riktig rekordbantare! På bara 10 månader har hon lyckats gå ner 46 kilo. Hon är tvåbarnsmamma till barnen Jerry Jansson, Daisy Jansson. De är på bild, liksom maken Gösta Jansson. De bor i ett hus en mil utanför Västerås. Slanka Anita Jansson visas upp i sina trendiga gabardinbyxor.

Reportage: Roger Tegel är 14 år. Hans kompis heter Mats Nordström och han är 13 år. De bor i Staffanstorp. Nu har de chansen att bli väldigt rika. De spelar nämligen minigolf, eller bangolf som det också kallas, och de är stora talanger. Tidningen hälsar på hos dem i det lite sömniga villasamhället i Staffanstorp. De är lintottar. Tidningen följer med Roger Tegel och Mats Nordström när de visar sina färdigheter inom minigolf. Vilka killar! Mats Nordström har en lillasyster som heter Eva Nordström. Hon är också duktig. Föräldrarna heter Rune Nordström och Birgit Nordström. De spelar också. Roger Tegel har en syster som heter Jeanette Tegel. Hans föräldrar heter Inge Tegel och Anita Tegel.

Reportage: Ingeborg Franzon är föreståndarinna på Resedagården i Sollefteå, vid Ånggermanälven. Hon chockar de äldre som bor på boendet genom att prata om sex med dem! På bild ser vi även hennes tvillingsyster Märta. Pensionärerna på bild heter Arvid Nilsson, Axel Bertlin och Rickard Holmgren. Nu berättar Ingeborg Franzon om de äldres reaktioner när ämnet sex kommer upp.

Reportage: Annica Boström är 25 år och hon älskar hundar. Hon bor i Botkyrka och nu drömmer hon om att bli Sveriges första hundombudsman. Tidningen träffar Annica Boström i Botkyrka.

Reportage: Saxons har besökt ett mycket annorlunda hyreshus i Malmö. I de 11 lägenheterna bor det nämligen bara kvinnor! Äldst är Elly Henriksson, 88. Yngst är karin, två år. Det kallas för "tjejhuset" och det ligger mitt i centrala Malmö. På bild ser vi alla kvinnor som bor i huset. Här är det bara tjejsnack som gäller! En av kvinnorna på bild heter Irene Åberg.

Reportage: Annika Magnusson bor i Staffanstorp, i en villa där. Nu berättar hon om sina förlossningar. Hon krävde smärtlindring, och det var fantastiskt. Nu uppmanar hon alla andra blivande mammor att kräva smärtlindring. På bild ser vi även hennes barn Malin Magnusson och Mattias Magnusson.

Reportage: Änkedrottning Ingrid av Danmark visar upp sitt hem på Amalienborg. Vilken lyx!

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 607439868

Visningar 181

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 40 1976 Roger Tegel, Daisy Jansson, Ingeborg Franzon, Annica Boström

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?