Beskrivning

Saxons veckotidning från 1976.

Reportage: Sångerskan Ann-Louise Hansson och hennes man, musikproducenten Bruno Glenmark bor i en vacker villa i idylliska Stocksund. Nu visar de upp bostaden för Saxons läsare! Familjen har en inomhuspool som barnen Jessica Glenmark och Jenny Glenmark badar i. I källaren har de en egen åttakanalsstudio som ABBA har spelat in låtar i!

Reportage: Författaren Ingeborg Lingegård har grundat Krusmyntagården på Gotland. Hon har lyckats banta - med hjälp av te! Nu ger hon sina bästa bantningstips.

Reportage: Jan-Erik Heimeland är skolpsykolog i Huskvarna. Han hjälper barnen att få högre betyg - genom att hypnotisera dem!

Reportage: Ulla Nordberg var lyckligt gift med fyra barn och villa i Helsingborg. Men så kraschade äktenskapet. Nu har hon skolat om sig till truckförare! Äntligen kan hon tro på sig själv igen. Hon bor nu i en lägenhet tillsammans med två av barnen, Carina Nordberg och Ann Nordberg.

Reportage: Inger Wigren bor i en nyproducerad lägenhet i Hjulsta. Hon har förlorat sin make Arne Wigren i cancer. Nu har hon öppnat en telefonjour där andra svårt sjuka kan få tröst.

Reportage: Carin Nilsson och Carl Nilsson i Lövestad, Skåne har varit gifta i 70 år och de har inte grälat en enda gång! Nu berättar de vad hemligheten bakom ett långt kärleksförhållande är!

Reportage: Professor Karl Müller och hustrun Agnes Müller är forskare i biorytmik vid Vetenskapsakademins naturvetenskapliga station i Abisko, i väglöst land norr om Kiruna. De bor där i en nybyggd villa. Nu vet han varför vissa människor är morgonmänniskor medan andra är kvällsmänniskor!

Reportage: Jag blev mamma när jag var 15 år. Jag ångrar mig inte!

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 588059096

Visningar 470

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons nr 19 1976 Ann-Louise Hansson, Bruno Glenmark, Abisko, Ingeborg Lingegård

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?