Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1977.

Reportage: Kjell Bill bor i Fisksätra. Han brukade jobba som kock, men det var lågavlönat. Då kom han på ett knep för att höja sin inkomst rejält! Han bestämde sig för att bli dagpappa i stället! Tidningen träffar Kjell Bill hemma i Fisksätra. På bilderna ser vi de barn han tar hand om. Utöver dessa sex pojkar så tar han också hand om två egna söner. Visst kan man vara bra att jobba med barn, trots att man är karl! Kjell berättar om sitt nya liv som barnpassare på heltid och om skilsmässan han har bakom sig.

Reportage: Kjerstin Dellert har reumatism! Nu berättar hon om sin sjukdom i Saxons. Men nu har hon äntligen blivit bättre. Hemligheten bakom framgången är fasta. Hon har fastat sig frisk! Nu intervjuas hon.

Reportage: Lydia Wallner bor i Näsåker utanför Sollefteå. Nu berättar hon om en märklig sak som hände. Det här var på 1940-talet, då Lydia Wallner var nygift. Hon upptäckte att det fanns en tjuvaktig ko där hon bodde!

Reportage: I Hökön, mellan Älmhult och Olofström, bor Edvin Magnusson och Edith Magnusson. Deras hem är helt makalöst. Fyllt in i minsta vrå av en mäng små troll och tomtar. Dessutom är trädgården helt full av sagoskulpturer. Nu visar de runt!

Reportage: Saxons har rest till Tomellilla. Där träffade man en otroligt söt minihäst. Ägaren heter Erik Erlandsson och hästen bor på Möllebackens stuteri, i Möllebacken, Tomellilla.

Reportage: Från Västtyskland kommer läkaren Kurt Rietmüller. Han hävdar att han har kommit på hur man gör för att bota håravfall! För Saxons avslöjar han sin udda metod. Det handlar om massage!

Reportage: Hans Lindberg kallas för "Komålaren". Han har specialiserat sig på att måla av kor! Saxons träffar honom i Sågaretorpet i Västergötland, vid Vättern, utanför Hjo. Här bor han på en gammal bondgård tillsammans med sin hustru Hilja Lindberg.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 607702351

Visningar 208

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 48 1977 Kjell Bill, Lydia Wallner, Hilja Lindberg, Möllebacken, Hökön

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?