Beskrivning

Saxons veckotidning från 1977.

Reportage: Saxons berättar historien om Glava glasbruk utanför Arvika. Det är Ingegärd Creutzer i Bromma som visar upp en gammal bild från glasbruket och hon berättar.

Reportage: Hertha Gummesson bor i Olofström och hon sköter båda sina åldriga svärföräldrar i hemmet. De heter Hilda Gummesson och Alfred Gummesson. Nu är Hertha Gummesson arg. Hon kräver mer betalt för att hon sköter de gamla i sitt hem!

Reportage: Jack Fredriksson är framgångsrik inom reklam. Nu visar han upp sitt lyxiga hem för Saxons läsare! Hans fru heter Harriet Fredriksson och de bor i Göteborg.

Reportage: Inger Jansson var busschaufför i Ludvika, men så tröttnade hon på det. Nu har hon köpt en gård som hon bor ensam i. Hon bor numera utanför Grangärde, mitt i skogen med sina djur, och hon behöver aldrig mer bry sig om någon buss.

Reportage: Lisbeth Lövgren har varit tjock i hela sitt liv. Men nu har hon bantat! Saxons har före- och efterbilderna! Lisbeth Lövgren bor i Hagsätra och nu berättar hon hur lycklig hon är. Hon bodde tidigare i Göteborg men som urstockholmare trivdes hon inte där. Hon jobbar som sjukvårdsbiträde.
Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 592854268

Visningar 307

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 22 1977 Glava glasbruk, Hertha Gummesson, Ingegärd Creutzer

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?