Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1975.

Reportage: Hemming Andermo och hans fru Marianne Andermo intervjuas. De har varit missionärer och bott i Belgiska Kongo i många år. Livet där var oerhört spännande och ibland farligt. De har sett andra världskrigets fasor som hjälparbetare i Europa också. Numera lever de ett lugnt liv hemma i villan i Älmhult invid sjön Möckeln.

Reportage: Lise-Lott Hilding var tjock. Nu har hon äntligen gått ned massor av kilo och hon har nått sin målvikt. Saxons har före- och efterbilderna. Lise-Lott Hilding är född och uppvuxen på Ekerö.

Reportage: Cajsa Strandberg är 52 år och hon bor på Kanarieöarna, på Gran Canaria. Där ägnar hon sitt liv åt att rädda herrelösa hundar. Cajsa Strandberg äger restaurangen Castilla där. Hon har haft stora framgångar i krogbranschen. Tidningen träffar henne. Cajsa Strandberg åkte till Gran Canaria för första gången som turist 1956. Då var ön helt okänd och oexploaterad. Hon är en blond och parant kvinna, skriver tidningen.

Reportage: Erik Palmqvist har drabbats av förlamning. Nu har han fått prova en revolutionerande uppblåsbar rymddräkt! Äntligen kan han röra sig igen. Erik Palmqvist bor i Älvdalen.

Reportage: Kristina Andersson har en dotter som heter Linda Andersson. Hon är två år. Kristinas mamma och barnets mormor Karin Eliasson vill gärna vara dagmamma åt barnen, men myndigheterna säger nej. Nu slåss de mot byråkrater och pampar! Tidningen träffar dem i lägenheten i det moderna området Öxnehaga i utkanten av Jönköping.

Reportage: Saxons skriver om klimatförändringarna. Klimatforskarna tror att jorden går mot en ny istid. Det kommer bara att bli kallare vid på vår jord. Vi står troligen inför en global nedkylning.

Artikel: Wera Alm i Huddinge är 62 år och hemmafru. Nu berättar hon om när ett dass välte omkull!

Artikel: Iris Bergman i Rödeby har en rolig historia att berätta. Hon har besökt karnevalen i Rio de Janeiro!

Artikel: Betty Delin från Strömsbruk är 70 år. Nu berättar hon om när hon var med om något mycket märkligt när det gäller en höna!

Artikel: Hela Rehn bor i Johanneshov och hon är 82 år. Nu berättar hon om en speciell pistol.

Artikel: Marie-Louise Johnsson är 21 år och dagbarnvårdare i Spånga. Nu berättar hon om den gånger som hon blev räddad av två bananer!

Artikel: Karl-Thure Ohlsson är en 62-årig jordbrukare i Uddevalla. Nu berättar han om en märklig duva.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 611470354

Visningar 145

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 12 1975 Hemming Andermo, Lise-Lott Hilding, Cajsa Strandberg, Betty Delin

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?