Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1980.

Reportage: Isi Awes, 27 och Karin Almbladh, 22 är ett märkligt par. De bor vid Hökensåsen, någon mil söder om Tidaholm. Där har de en mängd får. Paret blev världsberömt när de vallade sina får på Valhallavägen i centrala Stockholm. Nu berättar de om sitt ovanliga liv. Karin Almbladh extraknäcker som trubadur.

Reportage: Monica Eriksson bor i Nossebro i Essunga kommun. Hon är bara 39 år men redan mamma till tolv barn! Saxons får komma hem till Monica Eriksson och se hur hon har det. På bilderna ser vi alla barnen. De heter Tord Eriksson, Laila Eriksson, Bengt-Erik Eriksson, Örjan Eriksson, Magnus Eriksson, Dan Eriksson, Åsa--Marie Eriksson, Daniel Eriksson, Thomas Eriksson, Tony Eriksson, Kenneth Eriksson. Tidningen följer med hela familjen till ICA för att handla. Frågan är hur hon orkar med allt!

Reportage: I Risbygden, i Hillarp någon mil från Klippan bor Bertha Lundberg, 65. Hon älskar att tillverka tomtar. Nu intervjuas hon och hon får visa upp sina tomtar.

Reportage: Ellen Nilsson är 82 år och hon bor i Örebro. Hon är liten och bräcklig men hon har blivit favoriten bland missbrukare och utslagna i Örebro. Tidningen får följa med ut på stan när hon träffar långhåriga män som det har gått snett för.

Reportage: Gunhild Olsson var nära att krossas av ett flygplan! Det var en skräckupplevelse. Nu berättar hon. Gunhild Olsson befann sig mitt i skogen på Jungfruberget i Falun när flygplanet plötsligt kom farande.

Reportage: Doktor Mario Gosálvez från Spanien har botat dödsdömda patienter från cancer! Nu berättar han om hemligheten i ett reportage. Mario Gosálvez forskar vid Karolinska Institutet.

Artikel: Rose-Marie Brodén blev arbetslös i höstas. Då fick hon tid att måla på en vägg som tillhör pappa Helge Brodén. Nu visar 21-åriga Rose-Marie Brodén upp sin konst i tidningen!

Artikel: Ray Adehed i Huddinge har ett litet lamm hemma som heter ludde. På bilderna ser vi även dottern Susann Adehed.

Artikel; Olle Ekberg har en mycket ovanlig bostad. Han bor i en lägenhet på Stockholms Stadion. Det är en unik våning som är inrymd i stadionbyggnaden, och den har en balkong.

Bild: Reine Låstberg är på bild i tidningen. Han hyllas för att han är en sådan fin medmänniska!

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 612620543

Visningar 223

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 32 1980 Isi Awes, Karin Almbladh, Nossebro, Ray Adehed, Rose-Marie Brodén

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?