Beskrivning

Tidningen Femina från 1964.

Reportage: Gunvor Malmgren är sjuksköterska. Hon har kommit hem från Addis Abeba i Etiopien. Nu berättar hon om hur det var att arbeta där. Det var väldigt annorlunda jämfört med i Sverige, en kulturkrock!

Reportage: Gun Mandéus är prästfru. Hon bor i Valskog utanför Kungsör. Nu berättar hon i Femina hur det är att vara gift med en präst. Hon färgar håret blont och kedjeröker cigarretter. Hon har en figur som en fotomodell och hon är vacker, skriver Femina. Vi ser Gun Mandéus på bild. Barnen heter: Christina Mandéus, 16 år. Cecilia Mandéus, 8 år. Catharina Mandéus, 14 år. Maken heter Astor Mandéus. Bild på hela familjen.

Reportage: I Falsterbo, vid Gamla torg finns "Blå porten", ett gammalt hus. Femina får komma in i huset och ta bilder. Här bor Mary Claréus och hennes man Tage Andersson. Vilket fantastiskt hus!

Artikel: Gilbert Törnell är läkare i Hultsfred. Hans fru heter Gudrun Törnell. Nu har de adopterar trillingar från Etiopien. Dessa tre trillingar visas upp på bild i tidningen.

Bild: Släkten Åkerhielm har haft släktträff. På bild ser vi Kjell Åkerhielm och Hans Åkerhielm. Platsen är Riddarhuset.

Bild: Gunilla Krogius är söt dotter till redaren Birger Krogius, skriver Femina. Nu är hon på bild när hon går ombord en båt till Finland.

Bild: Anna Wadström och Malin Wadström är på bild. De semestrar på en båt.

Bild: Skådespelare Thommy Berggren har gift sig med Ulla Langstedt. Nu är paret på bild. Ulla Langstedt är söt, skriver tidningen. Bröllopet ägde rum på Styrsö.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 631995824

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 30 1964 Gun Mandéus, Falsterbo, Gilbert Törnell, Gunilla Krogius, Claréus

Pris

149 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?