Beskrivning

Tidningen Femina från 1968.

Reportage: Lisa Larson är keramiker. Hon bor i en fantastisk bostad i Gustavsberg och nu får Femina komma hem till henne och ta bilder på de olika rummen. Hon bor tillsammans med konstnären Gunnar Larson. Vi får också se bilder på deras barn.

Reportage: Ulla Sallert i stor intervju.

Reportage: Modeskaparen Mary Quant intervjuas av Kerstin Thorvall.

Reportage: Irländska författaren Edna O'Brien i stor intervju. Hon är liten, späd och har medlidsamma ögon, skriver Femina.

Reportage: Vad händer egentligen med mannen när vi får ett jämställt samhälle? Förväntningarna är högre på män att göra karriär, samtidigt som de numera förväntas ställa sig vid diskbaljan. Det går inte ihop. Somliga kvinnosakskvinnor hackar på män utan att bry sig om deras känslor. Vad ska egentligen mannens roll vara i framtiden. Om det här skriver Femina.

Reportage: Ulf Nilson är USA-korrespondent på Expressen. Nu skriver han ett stort reportage om situationen i USA just nu. Han skriver om skjutvapenvåldet, om hur skjutningar bara blir till notiser i tidningarna och om hur han själv har blivit utsatt för rån på gatan. Det finns en spänning i luften i USA hela tiden, och den har ofta med rasrelationerna att göra.

Artikel: Gun-Britt Kruhsberg heter en ung fotomodell. Nu är hon på bild. Gun-Britt Kruhsberg kommer snart att gifta sig med Ralf Turnander. Snart reser Gun-Britt Kruhsberg till USA för att modella där.

Artikel: Berit Gullberg är på bild. Hon är ny pr-flicka på Dramaten och en mycket omtyckt sådan. Hon hyllas i tidningen.

Annons: Helsida: Coca-Cola.

Annons: Uppslag: GB Glace.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Objektnr 633 836 253

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 45 1968 Lisa Larson, Mary Quant, Gun-Britt Kruhsberg, Edna O'Brien,

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

402 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också