Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna induktionsvärmarsats är designad med förstärkta värmestabila material och har ett halkfritt handtag, fläktkylning och LED-lampor.

Det ger en flamlös lösning för att ta bort rostade bultar och lossa lager, växlar, remskivor, muttrar och mer.

- Förstärkningsmaterial

- ingen låga

- Supersäker design

- Ergonomiskt handtag

- Bekväm förvaring

Huvuddrag:

- hållbar induktionsvärmare,
Denna magnetiska induktionsvärmarsats hjälper dig att ta bort rostiga bultar och muttrar snabbare, och den är förstärkt med ett värmestabilt termoplastiskt skal för hållbarhet.

- ingen låga,
Uppvärmning av föremål med induktionsvärme som genereras av ett högfrekvent magnetfält kommer inte att orsaka en öppen låga. Därför kommer det att eliminera alla potentiella hot.

- Ergonomisk design,
Ventilationshål i handtagets ände säkerställer effektiv värmeavledning och hög arbetseffektivitet, och kraftfulla LED-lampor lyser upp ditt arbetsområde.

- Bekvämt grepp,
Det stora ergonomiska handtaget kan ge dig ett bekvämt grepp, och det är halkfritt, vilket gör att du kan hålla induktionsvärmarsetet stadigt och säkerställa stabilitet.

- lätt att hantera och förvara,
Den magnetiska induktionsvärmarsatsen är lätt att använda, och paketet innehåller ett metallfodral, som är bekvämt för dig att förvara och bära.

-Brett utbud av applikationer,
Detta bultbrytande värmeinduktionsverktyg är en flamlös lösning för att frigöra metallbeslag och komponenter från korroderade och lösa lager, kugghjul, remskivor, muttrar och mer.

Produktspecifikationer:

Material: metall + plast

Effekt: 1000W

Spänning: 220V

Vikt: 7,12 lbs/3,23 kg

Arbetstemperatur: -40 ~ 60 grader Celsius

Produktstorlek: 40×6,5 cm

Storlek förvaringslådan: 43×26×12 cm

Atmosfärstryck: 86KPa~100KPa

Paket innehåll:

1 X Magnetisk induktionsvärmare

10 X spolar

1 X förvaringsbox

1 X Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- FÖRSTÄRKNINGSMATERIAL: Detta magnetiska induktionsvärmarsats är täckt av ett värmestabilt termoplastiskt skal; detta ökar dess hållbarhet inifrån och ut. Det är det perfekta verktyget för att lossa fast hårdvara, lager, växlar, remskivor, muttrar och mer.

- Flamlös uppvärmning: Denna handhållna induktionsvärmare passerar endast högfrekvent ström för att värma elementet med induktionsvärme. Inga lågor, ingen vattenkylning, ingen fara.

- Ultrasäker design: Det magnetiska induktionsverktyget har fläktkylning och termiskt skydd, vilket inte kommer att skada närliggande värmekänsliga delar. Det finns även en LED-lampa som ger belysning i mörker.

-Ergonomiskt handtag: den är handhållen. Det stora halkfria handtaget ger ett bekvämt grepp och säkerställer stabilitet vid användning av induktionsvärmaren.

-Bekväm förvaring: Den levereras med en metallförvaringslåda för att förvara hela induktionsvärmarsatsen, så att du kan organisera allt på ett ordnat sätt och enkelt bära det.

Objektnr 634625643

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:40

1KW elektromagnetisk induktion flamlös värmare med 10 spolar och förvaringslåda

Pris

4 295 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

178 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också