Beskrivning

Övriga spel|

Upptäck en unik kombination av förgrenade berättelser, innovativa strider och klassiskt RPG-spel i Cris Tales spännande och oförglömliga utforskning av hur våra handlingar ekar genom tiden. Följ med den nyvakna Time Mage, Crisbell och hennes fantastiska följeslagare i en fantasivärld som står inför en dyster framtid. Den mäktiga tidskejsarinnan och hennes styrkor hotar att orsaka en katastrof som sliter isär Crystallis och de andra fyra kungadömena i regionen.

För att stoppa tidskejsarinnan och skriva om landets framtid kommer du att ge dig ut på en upprörande resa genom kungadömena, där du möter och rekryterar kraftfulla allierade för att hjälpa till i kampen. Bemästra deras förmågor och Crisbells unika Time Magic för att övervinna mäktiga fiender: skicka dem in i det förflutna för att möta deras svagare, yngre jag; till framtiden där de har fallit under för all skada av ett gift som applicerats i nuet; eller skapa dina egna strategier i detta unika stridssystem. Dina val i den här världen kommer att få långtgående konsekvenser för alla du möter. Titta in i det förflutna, agera i nuet och se hur dina val dynamiskt förändrar framtiden – allt på en skärm medan du spelar!

Nyckelfunktioner

• Ett kärleksbrev till klassiska JRPG:er – Inspirerad av tidlösa JRPG:er som Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile och moderna klassiker som Bravely Default och Persona 5, träffa och rekrytera en unik grupp av lagkamrater, utmana otaliga fiender och ta dig fram genom en expansiv värld.

• Upplev det förflutna, nuet och framtiden samtidigt – Titta in i och lär av det förflutna, besluta om handlingar i nuet och förändra framtidens kurs på ett sätt som kommer att omforma världen dynamiskt beroende på de val du gör.

• Bemästra strategiska turbaserade strider – Förvräng dina fiender i det förflutna eller framtiden, synkronisera attacker för förbättrade gruppförmågor och bemästra tidpunkten för attack och försvar för att gå bortom ditt partis gränser i strid.

• Upptäck en fascinerande berättelse och karaktärer – Kejsarinnans plan för att förstöra världen är komplex och skiktad. Använd ditt förstånd och rekrytera kraftfulla allierade över hela världen för att avslöja och ångra hennes mångfacetterade nät och ta dig till det sanna slutet av denna förtrollande berättelse.

• Upptäck en vacker värld – Klättra ombord på ett luftskepp eller båt och korsa denna vackert handritade 2D-sagovärld. Från det lysande kungariket Crystallis till slummen i Saint Clarity, upptäck varje unik plats och forma dess framtid.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608150231

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Cris Tales Nintendo Switch

Pris

429 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 343 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?