Beskrivning

VÄLARBETAT LÄNGRE HALSBAND MED SLIPADE PLATTOR AV ÄKTA PÄRLEMOR MED SMÅ GLASPÄRLOR EMELLAN. LITEN VIDHÄNGANDE BERLOCK MÖRKT PEARLS FOR GIRL. 82 CM LÅNGT. BREDD OMKRING 18 MM LÄNGST FRAM. LÄTT DOSERAT. DEN STÖRSTA PLATTAN I MITTEN ÄR 18X13 MM. DE MINSTA LÄNGST BAK ÄR 10X12MM. FINT SKICK. HÖG KVALITET. VAR TYVÄRR INTE SÅ LÄTT ATT FÅNGA DETTA PÅ BILD. MEN VÖNSKAR DU ETT SOMRIGT HALSBAND SOM FÖRSTÄRKER INTRYCKET AV SOLKYSST HUD HAR DU HITTAT RÄTT!

OBS! OM INGET ANNAT ÄR ÖVERENSKOMMET SKA BETALNING SKE INOM TRE DYGN EFTER BEKRÄFTAT KÖP. DÄREFTER ÖPPNAS ANNONSEN FÖR NY KÖPARE. VI SVARAR PÅ FRÅGOR MÅNDAG TILL FREDAG. FÖLJ BLOGGEN OM ÄLDRE TIDERS SMYCKEN, STENAR, VÅRD OCH SKÖTSEL OCH MYCKET MER PÅ www.rattantikt.se FÖLJ OSS ÄVEN PÅ www.facebook.com/rattantikt

VID AUKTIONER ANVÄND HELST DIREKTBETALNING VIA TRADERA SÅ INFORMERAS JAG DIREKT VARAN ÄR BETALD. FASTPRISVAROR BETALAS I TRADERAS UTCHECKNING. NÄR KÖPET ÄR UTCHECKAT OCH BETALT INFORMERAS JAG AUTOMATISKT. JAG PACKAR DIN VARA VÄL OCH SKICKAR SÅ FORT DEN ÄR BETALD. 14 DAGARS RETURRÄTT.

Objektnr 630169949

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 18:18

HALSBAND COLLIER PEARL FOR GIRLS VIT VITT SOMMAR

Utropspris

|0 Bud

295 kr

Auktionen avslutades utan bud

Rätt-Antikt

Göteborg, Sverige

5.0

Rätt-Antikt

Företag

Toppsäljare

1 594 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?