Beskrivning

Stora boken om båtunderhåll Återanvänd, förbättra och reparera med experterna, av Pat Manley och Rupert Holmes från Nautiska Biblioteket/Norstedts

Stora boken om båtunderhåll är en komplett, användarvänlig och uppdaterad guide för underhåll av segelbåtar, motorbåtar och jollar. Den mest moderna, användarvänliga underhållsguiden på marknaden - precis vad varje båtägare behöver.

Illustrerade förklaringar, steg för steg-diagram och detaljerade fotografier gör varje uppgift lätt att följa. Här hittar du allt du behöver veta om underhåll av din båt både interiört och exteriört. Ett stort kapitel i boken tar upp motorns alla delar och hur du underhåller och lagar de vanligast förekommande problemen.

Hur rengör du bränsletanken? Hur byter du impeller? Vilka är de viktigaste reservdelarna att ha ombord?

Vidare kan du lära dig mer om elsystemet, hur du installerar batterier, får lamporna att fungera eller monterar solpaneler. Du finner även ett kapitel om vinterförvaring och allt du behöver tänka på inför den. Hur konserverar du motorn inför vintern? Vad bör du tänka på när du lägger upp båten?

Tips och detaljerade förklaringar ger dig underlag för att klara även lite mer komplicerade jobb. För segelbåtar, motorbåtar och jollar och alla nivåer. Perfekt komplement till Stora boken om segling.

Pat Manley undervisar i seglingsteknik och har skrivit flera böcker om dieselmotorer, radar, båtel och båtunderhåll.

Rupert Holmes är båtinstruktör och har samlat erfarenheter från segling och båtunderhåll under seglatser på sammanlagt 60 000 nautiska mil.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i nyskick. Den är mycket rikligt illustrerad fotografier och reproduktioner i färg – ofta närgångna och detaljerade.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 250/200 mm
Ryggbredd ca 24 mm
Vikt ca 1070 gram
Sidantal 303
Författare Pat Manley och Rupert Holmes
Förlag Nautiska Biblioteket/Norstedts
Utgivningsår 2011
Språk svenska
ISBN 91-1-303011-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633450556

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 17:18

Stora boken om båtunderhåll - Återanvänd, förbättra och reparera med experterna

Utropspris

|0 Bud

290 kr

Slutar om

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 803 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?